Вершковий суп із селери та картоплі з кокосовим молоком та олією коріандру
Картопляне пюре Knorr з молоком чудово загустить будь-який вершковий суп.

Інгредієнти
Для супу
-
Стебла селери 400.0 g
-
Корінь селери, нарізаний кубиками 1000.0 g
-
Цибуля 200.0 г
-
Рослинна олія 80.0 ml
-
Вода 2500.0 л
-
Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 100.0 г
-
Сухе кокосове молоко 150.0 г
-
Сіль, цукор
-
Лимон
Для коріандрової олії
-
Оливкова олія 100.0 мл
-
Свіже листя коріандру 50.0 g
Для подачі
-
Коріандрова олія для гарніру
-
Французька смажена цибуля для гарніру
Приготування
-
Для супу
- o Розділіть стебла селери та наріжте кубиками разом з цибулею, додайте корінь селери, підрум’яніть інгредієнти на пательні, а потім додайте води.
- o Готуйте овочі до м’якості, після чого перебийте у блендері.
- o Додайте картопляне пюре і кокосове молоко.
- o Змішайте всі інгредієнти до однорідності, а потім приправте за смаком сіллю, цукром та лимонним соком.
-
Для коріандрової олії
- Нагрійте олію до 45 ° C, додайте коріандр, змішайте та процідіть, використовуючи дуже дрібне ситечко.
-
Для подачі
- Перелийте суп до тарілки і прикрасьте коріандровою олією та смаженою по-французьки цибулею.