В’єтнамський суп фо з рисовою локшиною та яловичиною
Рекомендовано всім шанувальникам супів та бульйонів. Свіжий кислуватий і пряний смак бульйону з коріандром – один з головних кулінарних трендів.

Інгредієнти
Бульйон:
-
Яловичина без кісток 800.0 г
-
Вода 3000.0 мл
-
Зірочки анісу 5.0 шт
-
Палички кориці 2.0 шт
-
Палички кориці
-
Подрібнений часник 1.0 голівка
-
Листя кафрського лайма 5.0 шт
-
Імбир свіжий 100.0 г
-
Коричневий цукор, сіль
Гарнір:
-
Рисова локшина 500.0 г
-
Лайм 5.0 шт
-
Бобові паростки 150.0 г
-
Свіжий коріандр, зелена цибуля, рибний соус, свіжий чилі
Приготування
-
Бульйон:
- Приготувати бульйон з підготовлених інгредієнтів.
- Готовий бульйон процідити, м’ясо залишити для подачі.
-
Гарнір:
- Локшину замочити та зварити, злити воду і перекласти в тарілку. Прикрасити скибочками яловичини та лайма, бобовими паростками.
- Залити бульйоном, приправити травами та додати рибний соус