Гуа бао – парова булочка з тушкованими яловичими щоками.
Ви можете купити готові булочки гуа бао (напр. морожені). Також ідеально підійдуть для рецепту старопольскі дріжджові кнедлі.
Інгредієнти
Маринад
-
Яловичі щоки, очищені 1.5 кг
-
Крупна морська сіль 7.0 г
-
Солодкий соєвий соус 75.0 мл
-
Коричневий цукор 15.0 г
-
Часник, порізаний 30.0 г
Приготування щічок
-
Олія 30.0 мл
-
Гаряча вода 750.0 мл
-
Імбир, нарізка дрібний кубик 30.0 г
-
Knorr Cоус пікантний чилі з томатами Pang Gang 1 л 200.0 мл
Тісто
-
Пшеничне борошно 700.0 г
-
Тепла вода 350.0 мл
-
Дріжджі сухі 20.0 г
-
Цукор 30.0 г
-
Сіль 7.0 г
Подача
-
Зелений перець, очищений 100.0 г
-
Зелений огірок (півкола, без кісточок 150.0 г
-
Селера зелена 50.0 г
-
Зелена цибуля, порізана 50.0 г
-
Арахіс 40.0 г
-
Свіжий коріандр 10.0 г