Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
Пам’ятайте, що сочевицю потрібно замочити. Готуйте на слабкому вогні, притиснену чистим рушником. Завдяки цьому зерна будуть цілими. Не виливайте воду після приготування – вона має насичений смак і поживні властивості. Використайте її для підливання до гуляшу, щоби він не був сухим.
Інгредієнти
Гуляш
-
Зелена сочевиця 500.0 г
-
Вода 1500.0 мл
-
Цибуля 200.0 г
-
Часник 20.0 г
-
Печериці 1.0 кг
-
Олія 70.0 мл
-
Соєво-грибний соус 60.0 мл
-
Кольоровий солодкий перець 400.0 г
-
Сіль, перець, кмин
Подача
-
Дрібна зелена цибуля