меню
+

Гуляш

  • Зелена сочевиця 500.0 г
  • Вода 1500.0 мл
  • Цибуля 200.0 г
  • Часник 20.0 г
  • Печериці 1.0 кг
  • Олія 70.0 мл
  • Соєво-грибний соус 60.0 мл
  • Кольоровий солодкий перець 400.0 г
  • Сіль, перець, кмин

Подача

  • Дрібна зелена цибуля
  1. Гуляш

    • Замочіть сочевицю, відставте на декілька годин, а потім приготуйте, додаючи Овочевий бульйон. Воду після приготування сочевиці залиште для підливання до гуляшу.
    • Цибулю і часник поріжте кубиками та разом з печерицями підсмажте на оливковій олії. Додайте соєвий соус і сіль за смаком.
    • До підсмажених інгредієнтів додайте сочевицю, вимішайте і тушкуйте до м’якого, як гуляш, стану, підливаючи воду після її приготування.
    • Під кінець додайте порізаний кубиками солодкий перець і доправте страву за смаком. Щоб отримати необхідну консистенцію, використайте засмажку.
  2. Подача

    • Гуляш із сочевиці подавайте із дрібною зеленою цибулею.