Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
Пам’ятайте, що сочевицю потрібно замочити. Готуйте на слабкому вогні, притиснену чистим рушником. Завдяки цьому зерна будуть цілими. Не виливайте воду після приготування – вона має насичений смак і поживні властивості. Використайте її для підливання до гуляшу, щоби він не був сухим.

Інгредієнти
Гуляш
-
Зелена сочевиця 500 г
-
Вода 1500 мл
-
Цибуля 200 г
-
Часник 20 г
-
Печериці 1 кг
-
Олія 70 мл
-
Соєво-грибний соус 60 мл
-
Кольоровий солодкий перець 400 г
-
Сіль, перець, кмин
Подача
-
Дрібна зелена цибуля
Приготування
-
Гуляш
- Замочіть сочевицю, відставте на декілька годин, а потім приготуйте, додаючи Овочевий бульйон. Воду після приготування сочевиці залиште для підливання до гуляшу.
- Цибулю і часник поріжте кубиками та разом з печерицями підсмажте на оливковій олії. Додайте соєвий соус і сіль за смаком.
- До підсмажених інгредієнтів додайте сочевицю, вимішайте і тушкуйте до м’якого, як гуляш, стану, підливаючи воду після її приготування.
- Під кінець додайте порізаний кубиками солодкий перець і доправте страву за смаком. Щоб отримати необхідну консистенцію, використайте засмажку.
-
Подача
- Гуляш із сочевиці подавайте із дрібною зеленою цибулею.