Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
Пам’ятайте, що сочевицю потрібно замочити. Готуйте на слабкому вогні, притиснену чистим рушником. Завдяки цьому зерна будуть цілими. Не виливайте воду після приготування – вона має насичений смак і поживні властивості. Використайте її для підливання до гуляшу, щоби він не був сухим.
![Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць – Рецепти Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/гуляш-із-сочевиці-з-додаванням-солодкого-перцю-і-печериць/main-header.jpg)
Інгредієнти
Гуляш
-
Зелена сочевиця 500.0 г
-
Вода 1500.0 мл
-
Цибуля 200.0 г
-
Часник 20.0 г
-
Печериці 1.0 кг
-
Олія 70.0 мл
-
Соєво-грибний соус 60.0 мл
-
Кольоровий солодкий перець 400.0 г
-
Сіль, перець, кмин
Подача
-
Дрібна зелена цибуля