Домашні картопляні крокети з соусом тартар

Інгредієнти
Крокети
-
Пшеничне борошно грубого помелу
-
Вода
-
Яйця
-
Панірувальні сухарі панко
-
Твердий сир, нарізаний соломкою
Соус тартар
-
Декоративний майонез
-
Мариновані огірки
-
Мариновані шампіньйони, нарізані дрібними кубиками
-
Свіжий кріп
-
Сіль і перець
-
Хрін
Подача
-
Суміш зелені
-
Редька
Приготування
-
Крокети
- До картопляного пюре додайте борошно, залийте теплою водою, перемішайте і залиште охолоджуватися.
- Додайте 3 яйця, вимісіть, сформуйте крокети та начиніть їх сиром.
- Занурьте крокети у решту яєць і запаніруйте у сухарях панко. Смажте у фритюрі за температури 150 °C.
-
Соус тартар
- Дрібно наріжте кубиками усі інгредієнти і подрібніть кріп. Додайте майонез і хрін, приправте за смаком.
-
Подача
- Подавайте крокети із сумішшю зелені та соусом.