+

М’ясо

Персиковий чатні

Цукіні

  1. М’ясо

    Філе індички вимийте, очистіть, поріжте на шматочки, замаринуйте в концентрованому курячому бульйоні та поставте в холодильник.

    Обсмажте м’ясо на вершковому маслі, покладіть на кожний шматочок тертий сир Чеддер і прошуто і запікайте в конвекційній печі за температури 160°С.

  2. Персиковий чатні

    Підсмажте цибулю на вершковому маслі, додайте селеру, імбир і чилі. Смажте все разом ще декілька хвилин.

    Залийте водою і потушкуйте, далі влийте оцет, додайте персики, трав'яну пасту збазиліком Primerba, корицю і цукор.

    Доведіть масу до потрібної густоти. Приправте за смаком.

  3. Цукіні

    Цукіні наріжте скибочками, посипте Aroma Mix і приготуйте в духовці.
  4. Подача:

    Покладіть ескалопи на тарілку з персиковим чатні і скибочками цукіні.