Ескалопи з індички з персиковим чатні і цукіні
Соус чатні можна приготувати з більшості фруктів. Головне, щоб він містив цукор для підкреслення смаку і оцет для збереження кольору.

Інгредієнти
М’ясо
-
Індича грудка 1.5 кг
-
Сир Чеддер 300.0 г
-
Прошуто 200.0 г
Персиковий чатні
-
Цибуля, нарізана кубиками 60.0 г
-
Селера черешкова, нарізана кубиками 60.0 г
-
Імбир 50.0 г
-
Свіжий перець чилі, нарізаний невеликими кубиками 10.0 г
-
Вода 50.0 мл
-
Білий винний оцет 150.0 мл
-
Персики, нарізані кубиками 500.0 г
-
Мелена кориця 3.0 г
-
Коричневий цукор 100.0 г
Цукіні
-
Цукіні 1.5 г
-
Knorr Приправа Aroma Mix з беконом та цибулею 1.2кг 30.0 г
Приготування
-
М’ясо
Філе індички вимийте, очистіть, поріжте на шматочки, замаринуйте в концентрованому курячому бульйоні та поставте в холодильник.
Обсмажте м’ясо на вершковому маслі, покладіть на кожний шматочок тертий сир Чеддер і прошуто і запікайте в конвекційній печі за температури 160°С.
-
Персиковий чатні
Підсмажте цибулю на вершковому маслі, додайте селеру, імбир і чилі. Смажте все разом ще декілька хвилин.
Залийте водою і потушкуйте, далі влийте оцет, додайте персики, трав'яну пасту збазиліком Primerba, корицю і цукор.
Доведіть масу до потрібної густоти. Приправте за смаком.
-
Цукіні
Цукіні наріжте скибочками, посипте Aroma Mix і приготуйте в духовці. -
Подача:
Покладіть ескалопи на тарілку з персиковим чатні і скибочками цукіні.