+

Карпачо

Соус

Подача

  • Паростки цукрового горошку
  • Маслини 80 г
  1. Карпачо

    • Почистіть восьминога, видаліть очі та ретельно вичистіть ротову порожнину.
    • Поріжте цибулю на великі кубики, додайте Приправа Приправа Делікат універсальна овочева Knorr , сіль за смаком, букет зелені та вино.
    • У киплячий бульйон покладіть очищеного восьминога та варіть на повільному вогні до м'якості (близько 1 годину).
    • Звареного восьминога залиште у бульйоні на кілька хвилин.
    • Ще гарячого восьминога загорніть міцно у рулон за допомогою харчової плівки, проколіть плівку, щоб вийшло повітря,
    • знову заверніть у плівку, покладіть у холодильник на добу.
    • Наріжте восьминога на слайсері, на тоненькі скибки та одразу покладіть на тарілку.
    • Висушіть оливки у пароконвектоматі або духовій шафі та подрібніть в блендері .
  2. Соус

    • Салатну заправку «Гарден» з’єднайтеводою, додайте рослиннуабооливкову олію і ретельно перемішайтевсевінчиком, потім залиштезаправкуна 10 хвилин та зновувсе ретельно перемішайте.
  3. Подача

    • Слайси восьминога подавайте з паростками рукколи або паростками зеленого цукрового горошку, посипані чорними висушеними маслинами та побризкані Салатна заправку «Гарден» Knorr.