Карпачо з восьминога
Ідеальне карпачо можна отримати завдяки простій рецептурі. Спочатку ретельно наповніть пластикову пляшку шматочками приготованого восьминога. Потім покладіть пляшку у морозильник. Замороженого восьминога витягніть з пляшки та наріжте на слайсері на тоненькі скибки.

Інгредієнти
Карпачо
-
Восьминіг великий 1 кг
-
Цибуля 200 г
-
Вода 1.5 л
-
Сіль
-
Червоне вино 100 мл
-
Букет зелені (цибуля порей, лавровий лист, зелень петрушки, чебрець)
-
Руккола 100 г
Соус
-
Вода 700 мл
-
Олія 300 мл
Подача
-
Паростки цукрового горошку
-
Маслини 80 г
Приготування
-
Карпачо
- Почистіть восьминога, видаліть очі та ретельно вичистіть ротову порожнину.
- Поріжте цибулю на великі кубики, додайте Приправа Приправа Делікат універсальна овочева Knorr , сіль за смаком, букет зелені та вино.
- У киплячий бульйон покладіть очищеного восьминога та варіть на повільному вогні до м'якості (близько 1 годину).
- Звареного восьминога залиште у бульйоні на кілька хвилин.
- Ще гарячого восьминога загорніть міцно у рулон за допомогою харчової плівки, проколіть плівку, щоб вийшло повітря,
- знову заверніть у плівку, покладіть у холодильник на добу.
- Наріжте восьминога на слайсері, на тоненькі скибки та одразу покладіть на тарілку.
- Висушіть оливки у пароконвектоматі або духовій шафі та подрібніть в блендері .
-
Соус
- Салатну заправку «Гарден» з’єднайтеводою, додайте рослиннуабооливкову олію і ретельно перемішайтевсевінчиком, потім залиштезаправкуна 10 хвилин та зновувсе ретельно перемішайте.
-
Подача
- Слайси восьминога подавайте з паростками рукколи або паростками зеленого цукрового горошку, посипані чорними висушеними маслинами та побризкані Салатна заправку «Гарден» Knorr.