Карпачо з восьминога
Ідеальне карпачо можна отримати завдяки простій рецептурі. Спочатку ретельно наповніть пластикову пляшку шматочками приготованого восьминога. Потім покладіть пляшку у морозильник. Замороженого восьминога витягніть з пляшки та наріжте на слайсері на тоненькі скибки.
Інгредієнти
Карпачо
-
Восьминіг великий 1.0 кг
-
Цибуля 200.0 г
-
Вода 1.5 л
-
Сіль
-
Червоне вино 100.0 мл
-
Букет зелені (цибуля порей, лавровий лист, зелень петрушки, чебрець)
-
Руккола 100.0 г
Соус
-
Вода 700.0 мл
-
Олія 300.0 мл
Подача
-
Паростки цукрового горошку
-
Маслини 80.0 г