+

М’ясо

  • Качина грудка 10.0 шт
  • Морська сіль за смаком

Буряк

  • Свіжий буряк 7.0 шт
  • Масло 100.0 г
  • Сушений чебрець 2.0 г
  • Цукор, сіль за смаком

Малинова заправка

Спосіб подання

  • Брюссельська капуста 333.0 г
  • Шкурка апельсинів для прикраси
  1. М’ясо

    Наріжте качину грудку, посоліть морською сіллю і поставте в холодильник щонайменше на 12 годин.
  2. Буряк

    Вимиті буряки зі шкіркою посипте сіллю, цукром і чебрецем, полийте розтопленим маслом і заверніть в алюмінієву фольгу.

    Печіть до м’якості у духовці за температури 170°C.

    Дайте їм охолонути, почистіть і наріжте.

  3. Малинова заправка

    Змішайте всі інгредієнти заправки та процідіть через дрібне сито, щоб отримати однорідний соус.
  4. Спосіб подання

    На гарячу пательню покладіть шкіркою вниз качину грудку, підсмажте на свій смак, а наприкінці додайте масло, щоб м’ясо підрум’янилося. Перед порціонуванням перекладіть м’ясо на чистий паперовий рушник і залиште «відпочити».

    Викладіть на тарілку порції качки і буряки, полийте малиновою заправкою і прикрасьте брюссельською капустою, посипте апельсиновою шкіркою.