Качина грудка із салатом з печених буряків і брюссельської капусти з малиновою заправкою
Коли ми запікаємо буряк у шкірці і очищуємо тільки перед подачею на стіл, ми зберігаємо багато корисних мінералів.
![Качина грудка із салатом з печених буряків і брюссельської капусти з малиновою заправкою – Рецепти Качина грудка із салатом з печених буряків і брюссельської капусти з малиновою заправкою – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/качина-грудка-із-салатом-з-печених-буряків-і-брюссельської-капусти-з-малиновою-заправкою/main-header.jpg)
Інгредієнти
М’ясо
-
Качина грудка 10.0 шт
-
Морська сіль за смаком
Буряк
-
Свіжий буряк 7.0 шт
-
Масло 100.0 г
-
Сушений чебрець 2.0 г
-
Цукор, сіль за смаком
Малинова заправка
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 50.0 г
-
Малиновий сироп 150.0 мл
-
Мінеральна вода 100.0 мл
-
Оливкова олія 100.0 мл
Спосіб подання
-
Брюссельська капуста 333.0 г
-
Шкурка апельсинів для прикраси