+

М’ясо:

Соус:

  • Соус Demi-Glace Knorr 0,75 кг
  • Вода
  • Коричневий цукор, сіль
  • Апельсиновий сік
  • Яблучний оцет
  • Сидр
  • Копчене вершкове масло
  • Сіль, перець на свій смак

Овочі:

  1. М’ясо:

    • Обріжте шкіру по колу на верхній частині ніжки та вкоротіть кісточку. Розріжте суглоби. Натріть м’ясо приправою Primerba, додайте приправи для м’яса, сіль та залиште на декілька годин.
    • Розігрійте жир до температури 90–95 ° C, вилийте його у глибоку гастрономічну ємність та покладіть туди качині ніжки. Поставте ємність у духовку, нагріту до 95 ° C. Смажте до готовності.
    • Вийміть качині ніжки й промокніть зайвий жир (щоб отримати хрустку золотисту скоринку, наприкінці посмажте ніжки в духовці в режимі гриля).
  2. Соус:

    • Змішайте Knorr Соус Демі Глас суха сумішг із гарячою водою і варіть, допоки половина рідини не випарується.
    • Збризніть цукор водою і нагрівайте до отримання темно-золотистої карамелі. Додайте апельсиновий сік, оцет та сидр і варіть до зменшення об’єму.
    • Додайте попередньо підготовлений соус Деміглас і варіть до зменшення об’єму. Якщо соус занадто рідкий, можна його загустити, додавши трохи темного ру (підсмаженої суміші жиру та борошна в рівних пропорціях).
    • Потім додайте масло і ретельно перемішайте, приправте на свій смак.
  3. Овочі:

    • Корінь петрушки та моркву проваріть у духовці на пару 2–3 хвилини.
    • Додайте бланшовану брюссельську капусту, мед, Knorr Бульйон Курячий та імбир, ретельно перемішайте і карамелізуйте в духовці протягом декількох хвилин.
    • Розкладіть овочі у порцеляновій гастроємності, покладіть зверху качину ніжку конфі та полийте невеликою кількістю соусу.