+

Приготування китайських рулетиків

  • Яловиче філе (смажене) 250 г
  • Манго свіже 250 г
  • Цибуля шалот 50 г
  • Кінза свіжа 25 г
  • М’ята свіжа 15 г
  • Тайський базилік 15 г
  • Цибуля шніт 5 г
  • Морква 100 г
  • Листя салату 25 г

Приготування соєвого соусу

  • Сік лайма 40 мл
  • Перець чилі свіжий 1 г
  • Часник 6 г
  • Кінза свіжа 30 г
  1. Приготування китайських рулетиків

    • Наріжте смажене м’ясо тонкими скибочками.
    • Покладіть рисовий папір у гарячу воду на 20секунд. Коли він стане м’яким, витягніть та покладіть його на тканину або просто на рівну поверхню.
    • На рисовий папір викладіть яловичину, нарізані шматочками овочі, нарізане смужками манго та зелень. Покладіть лист салату і щільно закрутіть рулетик.
    • Перед подачею рулетики можна розрізати навпіл або залишити цілими.
  2. Приготування соусу чилі

    • Подавайте з рулетиками.
  3. Приготування соєвого соусу

    • Змішайте всі інгредієнти соусу. Подавайте з рулетиками.