Китайські рулетики з яловичиною та манго
Рулетики — традиційна страва китайської кухні. Це невеликі згорнуті млинці з рисового тіста або рисового паперу, наповнені м’ясом і овочами або креветками. Їдять їх із різними соусами та підливками. Рулетики можна подавати сирими або обсмаженими.

Інгредієнти
Приготування китайських рулетиків
-
Яловиче філе (смажене) 250 г
-
Манго свіже 250 г
-
Цибуля шалот 50 г
-
Кінза свіжа 25 г
-
М’ята свіжа 15 г
-
Тайський базилік 15 г
-
Цибуля шніт 5 г
-
Морква 100 г
-
Листя салату 25 г
Приготування соєвого соусу
-
Сік лайма 40 мл
-
Перець чилі свіжий 1 г
-
Часник 6 г
-
Кінза свіжа 30 г
Приготування
-
Приготування китайських рулетиків
- Наріжте смажене м’ясо тонкими скибочками.
- Покладіть рисовий папір у гарячу воду на 20секунд. Коли він стане м’яким, витягніть та покладіть його на тканину або просто на рівну поверхню.
- На рисовий папір викладіть яловичину, нарізані шматочками овочі, нарізане смужками манго та зелень. Покладіть лист салату і щільно закрутіть рулетик.
- Перед подачею рулетики можна розрізати навпіл або залишити цілими.
-
Приготування соусу чилі
- Подавайте з рулетиками.
-
Приготування соєвого соусу
- Змішайте всі інгредієнти соусу. Подавайте з рулетиками.