Китайські спрінг-роли з яловичиною та манго
Спрінг-роли — традиційна страва китайської кухні. Це невеликі згорнуті млинці з рисового тіста або рисового паперу, наповнені м’ясом і овочами або креветками. Їдять їх із різними соусами та підливками. Спрінг-роли можна подавати сирими або обсмаженими.

Інгредієнти
Приготування китайських рулетиків
-
Яловиче філе (смажене) 250.0 г
-
Манго свіже 250.0 г
-
Цибуля шалот 50.0 г
-
Кінза свіжа 25.0 г
-
М’ята свіжа 15.0 г
-
Цибуля шніт 5.0 г
-
Морква 100.0 г
-
Листя салату 25.0 г
Приготування солодко-гострого соусу чилі
-
Сік лайма 40.0 мл
-
Перець чилі свіжий 1.0 г
-
Часник 6.0 г
-
Кінза свіжа 30.0 г
-
Солодкий соєвий соус 250.0 мл
Приготування
-
Приготування китайських рулетиків
- Наріжте смажене м’ясо тонкими скибочками.
- Покладіть рисовий папір у гарячу воду на 20секунд. Коли він стане м’яким, витягніть та покладіть його на тканину або просто на рівну поверхню.
- На рисовий папір намажте базилікову пасту Primerba, викладіть яловичину, нарізані шматочками овочі, нарізане смужками манго та зелень. Покладіть лист салату і щільно закрутіть рулетик.
- Перед подачеюспрінг-роли можна розрізати навпіл або залишити цілими.
-
Приготування солодко-гострого соусу чилі
- Змішайте всі інгредієнти соусу.
-
Подача
Подавайтеспрінг-роли з солодко-гострим соусом.