Китайські спрінг-роли з яловичиною та манго
Спрінг-роли — традиційна страва китайської кухні. Це невеликі згорнуті млинці з рисового тіста або рисового паперу, наповнені м’ясом і овочами або креветками. Їдять їх із різними соусами та підливками. Спрінг-роли можна подавати сирими або обсмаженими.
![Китайські спрінг-роли з яловичиною та манго – Рецепти Китайські спрінг-роли з яловичиною та манго – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/китайські-спрінг-роли-з-яловичиною-та-манго/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування китайських рулетиків
-
Яловиче філе (смажене) 250.0 г
-
Манго свіже 250.0 г
-
Цибуля шалот 50.0 г
-
Кінза свіжа 25.0 г
-
М’ята свіжа 15.0 г
-
Цибуля шніт 5.0 г
-
Морква 100.0 г
-
Листя салату 25.0 г
Приготування солодко-гострого соусу чилі
-
Сік лайма 40.0 мл
-
Перець чилі свіжий 1.0 г
-
Часник 6.0 г
-
Кінза свіжа 30.0 г
-
Солодкий соєвий соус 250.0 мл