+

Для форелі:

Для ремуладу:

  • Декоративний майонез 500.0 г
  • Солоні огірки, нарізані кубиками 200.0 г
  • Каперси 60.0 г
  • Листя петрушки, подрібнене 10.0 г
  • Хрін
  • Карі

Для картопляного пирога:

  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 200.0 г
  • Вода 500.0 мл
  • Яйця 2.0 шт
  • Нарізаний кубиками корінь селери 100.0 г
  • Нарізана кубиками цибуля 80.0 г
  • Очищена картопля 300.0 г
  • Вершкове масло (для змащування деко) 20.0 г
  • Панірувальні сухарі (щоб посипати деко) 30.0 г
  1. Для форелі:

    • Очистіть форель, видаліть хребет, голову, хвіст і плавники.
    • Покладіть рибу в розсіл з концентрацією солі 3% (тобто 30 г солі на 1 л води), щоб вона була повністю покрита, і відставте на 2 години.
    • Вийміть рибу, обсушіть її та приправте Knorr Приправа Делікат до М’яса
    • Нафаршируйте кожну рибину скибочкою лимона та гілочкою петрушки.
    • Швидко обсмажте рибу на топленому маслі.
    • Запаліть деревну тріску кулінарним пальником для отримання диму. Потім покладіть рибу на решітку в конвекційну піч і обсмажуйте під кришкою за температури 110°C приблизно 10-15 хвилин.
  2. Для ремуладу:

    • Змішайте майонез із солоними огірками, каперсами та листям петрушки.
    • Додайте хрін і порошок карі. Можете заправити соус за смаком краплею лимонного соку та щіпкою перцю.
  3. Для картопляного пирога:

    •  З’єднайте сухе картопляне пюре з водою та яйцями, добре розмішайте й відставте на 15 хвилин підійматися.
    • Тим часом підсмажте нарізані кубиками бекон і цибулю.
    • Додайте до суміші грубо натерту картоплю та підсмажені на сковороді інгредієнти.
    • Перекладіть суміш на змащене маслом і посипане панірувальними сухарями деко.
    • Випікайте при 140°C прибл. 50 хвилин.
    • Після охолодження наріжте пиріг скибочками та підсмажте на грилі.
  4. Подача

    • Подавайте копчену форель зі шматочками картопляного пирога та заправкою з ремуладу. Можете також додати весняних овочів як гарнір.