Копчене качине філе із соусом з хрону і запеченими овочами
Перед копченням філе можна покласти на добу в 4-відсотковий солоний розсіл — буде ще смачніше.
Інгредієнти
М’ясо
-
Качине філе зі шкіркою 2.0 кг
-
Мед 300.0 г
-
Насіння коріандру 10.0 г
-
Оливкова олія 50.0 мл
-
Свіжий чебрець 10.0 гілочок
Cоус із хрону
-
Вода 1.5 г
-
Натертий хрін за смаком
-
Цибуля 150.0 г
-
Цукор за смаком
-
Вершкове масло 200.0 г
-
Вершки (15%) 200.0 мл
Запечені овочі
-
Цвітна капуста 1.0 кг
-
картопля 1.5 кг
-
Knorr Приправа Aroma Mix з беконом та цибулею 1.2кг 30.0 г
-
Зелена цибуля