+

М’ясо

Cоус із хрону

Запечені овочі

  1. М’ясо

    Зробіть надрізи на шкірі філе і натріть концентрованим курячим бульйоном. Залиште маринуватися на дві години. Замариноване філе покладіть приблизно на 30 хвилин в пароконвекційну піч або каструлю. Температура копчення не має перевищувати 70°C.

    Змішайте мед з подрібненими насінням коріандру й анісовими зірками, додайте оливкової олії і нарізаний свіжий чебрець. Цією сумішшю натріть копчене філе. Обсмажте на сухій сковорідці з двох сторін до золотистого кольору, спочатку шкіркою вниз.

    Філе порціями покладіть у вакуумні пакети і готуйте в циркуляторі протягом 1години за температури 64°С.

  2. Cоус із хрону

    Приготуйте соус Бешамель, додавши до нього води. Наріжте цибулю кубиками й обсмажте на маслі до золотистого кольору, влийте підготовлений соус. Додайте рослинні вершки 15%, натертий хрін і цукор.

    Щоб зробити страву більш смачною, додайте охолоджені шматочки вершкового масла. Збийте все міксером до однорідності.

  3. Запечені овочі

    Цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття і відваріть в підсоленій воді із щіпкою цукру.

    Картоплю наріжте великими кубиками, відваріть в підсоленій воді.

    Важливо, щоб цвітна капуста і картопля під час приготування не втратили свою форму.

    Обсмажте овочі на розігрітому маслі, приправте Aroma Mix і готуйте до золотисто-коричневого кольору.

    Посипте подрібненою зеленою цибулею.

  4. Спосіб подання

    Філе нарізати тонкими скибочками та подавати із цвітною капустою і картоплею, полити соусом із хрону.