меню
+

Приготування омлету

  • Яйця 30.0 шт
  • Морепродукти 2.0 кг
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) 500.0 г
  • Перець чилі свіжий 50.0 г
  • Часник 30.0 г
  • Олія 500.0 мл
  • Гострий соус чилі з томатами 300.0 мл

Приготування соусу

  • Перець чилі свіжий 20.0 г
  • Рисовий оцет 200.0 мл
  • Вода 250.0 мл
  • Солодкий соєвий соус 370.0 мл
  1. Приготування омлету

    • Перець чилі подрібніть і обсмажте на розігрітій олії, постійно помішуючи. Додайте нарізаний часник і морепродукти. Продовжуючи обсмажувати, додайте сіль. Нарешті додайте зелену цибулю.
    • Розділіть усі підсмажені інгредієнти на 10 частин. Змішайте кожну з них із трьома яйцями та 30мл соусу чилі з томатами.
    • Смажте кожну порцію омлету з двох сторін.
  2. Приготування соусу

    • Змішайте солодкий соєвий соус із рисовим оцтом, подрібненим перцем чилі та водою.