Корейський омлет хемуль-пачжон
Корейський омлет із морепродуктами та зеленою цибулею — одна з улюблених страв жителів Кореї. Це чудова закуска для великих зустрічей та подій, яку дуже легко готувати. Не забудьте зробити й соус; він ідеально доповнить страву.

Інгредієнти
Приготування омлету
-
Яйця 30.0 шт
-
Морепродукти 2.0 кг
-
Свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) 500.0 г
-
Перець чилі свіжий 50.0 г
-
Часник 30.0 г
-
Олія 500.0 мл
-
Гострий соус чилі з томатами 300.0 мл
Приготування соусу
-
Перець чилі свіжий 20.0 г
-
Рисовий оцет 200.0 мл
-
Вода 250.0 мл
-
Солодкий соєвий соус 370.0 мл
Приготування
-
Приготування омлету
- Перець чилі подрібніть і обсмажте на розігрітій олії, постійно помішуючи. Додайте нарізаний часник і морепродукти. Продовжуючи обсмажувати, додайте сіль. Нарешті додайте зелену цибулю.
- Розділіть усі підсмажені інгредієнти на 10 частин. Змішайте кожну з них із трьома яйцями та 30мл соусу чилі з томатами.
- Смажте кожну порцію омлету з двох сторін.
-
Приготування соусу
- Змішайте солодкий соєвий соус із рисовим оцтом, подрібненим перцем чилі та водою.