Креветки на грилі з ананасом та майонезом із цитрусами
Позначення на упаковці «200/300» або «8/12» означає кількість креветок на фунт (0,454 кг).

Інгредієнти
Приготування маринаду
-
Оливкова олія 100.0 мл
-
Соняшникова олія 80.0 мл
-
Часник
-
Самбука 40.0 мл
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г 20.0 г
-
паста карі 10.0 г
Приготування креветок
-
Тигрові креветки, розмір 8/12 20.0 шт
-
Салат з ананасом
-
Ананас очищений 800.0 г
-
Перець чилі свіжий, дрібно нарізаний 1.0 шт
-
Кінза свіжа 30.0 г
Приготування майонезу з цитрусами
-
Лимонний сік свіжий з 1 лимона
-
Апельсиновий сік свіжий 50.0 мл
-
Майонез 200.0 г
Приготування
-
Приготування маринаду
- Змішайте оливкову олію та соняшникову олію з травами в олії Primerba Італійські трави.
- Додайте дрібно нарізаний часник, пасту карі та самбуку. Перемішайте маринад.
-
Приготування креветок
- Розріжте креветки у довжину. Видаліть нутрощі та почистіть голови.
- Змішайте креветки з готовим маринадом, залиште на хвилину маринуватися та обсмажте на грилі.
-
Приготування салату з ананасом
- Наріжте кубиками ананас і змішайте його з дрібно нарізаним перцем чилі та кінзою.
- Перед подаванням приправте салат солодко-гострим соусом чилі.
-
Приготування майонезу з цитрусами
- Помийте лимон та натріть на тертці його шкірку, щоб отримати лимонну цедру.
- Запечіть цілий лимон без шкірки за температури 180°C протягом 10-15хвилин.
- Розріжте запечений лимон навпіл і вичавіть з нього сік.
- мішайте майонез для заправки з лимонним соком, цедрою та апельсиновим соком.
-
Подавання
- Подавайте обсмажені на грилі креветки з салатом з ананасів та майонезом із цитрусами