+

Тріска

  • Спинка тріски без шкіри
  • Вода
  • Коричневий цукор, сіль
  • Олія для смаження
  • Лимон 10000.0 шт

Суп

Картопляні кнедлі

  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг
  • Вода
  • Чедер
  • Копчене вершкове масло

Пінка

  • Листя петрушки, подрібнене
  • Подрібнений часник
  • Молоко
  • Сік лайму 10000.0 ч. л.
  • Лецитин 20000.0 г

Подача

  • Очищені креветки
  • Тісто філо 10000.0 шт
  1. Тріска

    • Приготуйте розсіл із солі та води, покладіть у нього шматочки тріски і залиште на 30 хвилин.
    • Вийміть тріску і висушіть її.
    • Обсмажте рибу і побризкайте її лимонним соком.
  2. Суп

    • Смажте цибулю та часник на оливковій олії, поки вони не стануть напівпрозорими, потім додайте креветки і овочі та обсмажте.
    • Додайте узо, фламбе, потім томатний суп, лавровий лист та чебрець.
    • Додайте вино, мед і гірчицю. Зменшіть вогонь, потім додайте воду і варіть на невеликому вогні, поки частина рідини не випарується.
    • Перемішайте і процідіть.
    • Додайте вершки 15%, проваріть на невеликому вогні та приправте за смаком.
  3. Картопляні кнедлі

    • Доведіть воду до кипіння, залиште охолоджуватися до 80 °С, потім додайте картопляне пюре і розмішайте.
    • Додайте тертий сир і копчене вершкове масло і перемішайте лопаткою.
    • За допомогою ложки сформуйте кнедлі.
  4. Пінка

    • Подрібніть петрушку і часник.
    • Нагрійте молоко і додайте до нього петрушку, часник та сік лайму. Перемішайте і процідіть.
    • Додайте лецитин і збивайте, поки не отримаєте пінку.
  5. Подача

    • Розріжте очищені креветки вздовж, приправте спеціями і обсмажте.
    • Виріжте невеликі кільця з тіста філо і випікайте їх без використання вентилятора.
    • Викладіть на тарілку шматочок смаженої тріски, картопляний кнедлик, смажені креветки та кільце з тіста філо, потім акуратно влийте крем-суп.
    • Прикрасьте пінкою та мікрогріном.