+

Крем-суп

Подача

  • Свіжий базилік
  1. Крем-суп

    У широкій каструлі приготуйте світлу карамель з коричневого цукру. Помідори розріжте навпіл і покладіть в каструлю, делікатно посмажте.

    Суху суміш «Тосканський суп» висипте у воду, додайте томатний сік і 5карамелізованих помідорів (інші поки відкладіть).

    Подрібніть це все у міксері, приправте за смаком і поділіть на порції.

    Збийтевершки із сиром Маскарпоне і приправою Primerba Базилікова, додайте в суп і перемішайте. Будьте обережні, щоб не перетримати суп на вогні, адже Маскарпоне не можна довго варити.

  2. Подача

    Крем-суп подають з половинкою карамелізованого помідора і листками базиліку.