Крем-суп з карамелізованими помідорами, базиліком і Маскарпоне
Карамелізовані помідори додадуть солодкого смаку, а сир Маскарпоне допоможе загустити суп і надати страві витонченості.

Інгредієнти
Крем-суп
-
Коричневий цукор 50.0 г
-
Вода 2.0 л
-
Спеції (сіль і перець)
-
Сир Маскарпоне 100.0 г
-
Томати Pelati 800.0 г
-
Томатний сік 400.0 мл
-
Вершки (15%) 200.0 мл
Подача
-
Свіжий базилік
Приготування
-
Крем-суп
У широкій каструлі приготуйте світлу карамель з коричневого цукру. Помідори розріжте навпіл і покладіть в каструлю, делікатно посмажте.
Суху суміш «Тосканський суп» висипте у воду, додайте томатний сік і 5карамелізованих помідорів (інші поки відкладіть).
Подрібніть це все у міксері, приправте за смаком і поділіть на порції.
Збийтевершки із сиром Маскарпоне і приправою Primerba Базилікова, додайте в суп і перемішайте. Будьте обережні, щоб не перетримати суп на вогні, адже Маскарпоне не можна довго варити.
-
Подача
Крем-суп подають з половинкою карамелізованого помідора і листками базиліку.