Курка у листковому тісті з пікантним соусом з помідорів та перцю та глазурованими зеленими овочами
Якщо філе засмажити перед тим, як завернути у тісто, м'ясо буде соковитим, а тісто не стане вологим.

Інгредієнти
Соус
-
Оливкова олія 30.0 мл
-
Цибуля, кубики 80.0 г
-
Розчавлений часник 2.0 зубка
-
Червоний перець кубики 70.0 г
-
Жовтий перець кубики 70.0 г
-
Сухе біле вино 70.0 мл
-
Вода 400.0 мл
-
Tomato Pronto (без шкірки) 400.0 г
-
Каперси 20.0 г
-
Чилі свіжий, дрібні кубики 1.0 шт
-
Суміш зелені
Подача
-
Суміш зелені
Приготування
-
Курка
- Слайси кабачка злегка підсмажте, покладіть на паперові рушники.
- Зачищене філе без прожилок та шкіри , приправте Приправа Делікат до курки Knorr. Підсмажте з обох боків на олії.
- На обсмажене куряче філе покладіть слайси кабачка цукіні та загорніть в прошуто або бекон .
- Тісто розріжте на прямокутники.
- М'ясо загорніть у тісто та змастіть яйцем.
- Запікайте при температурі 200⁰C з термоголкою встановленою на температуру 67⁰C.
-
Соус
- На оливковій олії злегка підсмажте цибулю з часником та перцем. Додайте вино та випаруйте.
- Додайте воду, Соус Наполі Knorr, перемішайте та доведіть до кипіння.
- До киплячого соусу додайте інші інгредієнти та приправте за смаком.
-
Овочі
- Всі овочі посипте Приправа Делікат Універсальна Овочева Knorr та зваріть на пару в печі.
-
Подача
- Страву покладіть на тарілку та прикрасьте свіжою зеленню.