+

М’ясо

  • Куряче філе 1.2 кг
  • Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
  • Сіль 2.0 г
  • Олія для запікання 50.0 мл
  • В’ялені томати в оливковій олії 200.0 г

Овочі

  • Заморожена стручкова квасоля 1.2 кг
  • Knorr Приправа Aroma Mix з маслом і травами 1,1 кг 30.0 г

Соус

  • Шампіньйони 150.0 г
  • Сухе біле вино 50.0 мл
  • Вершки (15%) 500.0 мл
  • Сіль і перець за смаком
  • Цибуля 100.0 г
  • Копчений бекон 50.0 г
  • Олія для смаження 20.0 мл

Для подачі

  • Листя петрушки 5.0 г
  1. М’ясо

    • Наріжте філе на 20 шматочків, додайте сіль і перець, заправте в’яленими томатами.
    • Нанесіть тонким шаром олію для запікання на деко, викладіть на нього філе і зверху побризкайте олією.
    • Нагрійте духовку/пароконвектомат до 190°C, поставте туди філе на 10–12хвилин.
  2. Овочі

    • Покладіть заморожену стручкову квасолю на деко, додайте приправу Aroma Mix і запікайте в духовці протягом 3–4хвилин.
  3. Соус

    • Підсмажте нарізаний кубиками бекон на сковороді з олією, додайте цибулю і обсмажуйте до золотавої скоринки, потім додайте нарізані шампіньйони і підрум’яньте суміш.
    • Додайте вино, зменшіть вогонь, додайте вершки і тушкуйте деякий час.
  4. Для подачі

    • Викладіть порцію стручкової квасолі і курки на тарілку, полийте соусом і посипте порізаною петрушкою.