Куряче філе з гарніром із стручкової квасолі й бекону у вершково-грибному соусі
Стручкова квасоля повинна бути хрусткою, тому не тримайте її в духовці занадто довго, адже вона потім буде ще готуватися в соусі.
Інгредієнти
М’ясо
-
Куряче філе 1.2 кг
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
-
Сіль 2.0 г
-
Олія для запікання 50.0 мл
-
В’ялені томати в оливковій олії 200.0 г
Овочі
-
Заморожена стручкова квасоля 1.2 кг
-
Knorr Приправа Aroma Mix з маслом і травами 1,1 кг 30.0 г
Соус
-
Шампіньйони 150.0 г
-
Сухе біле вино 50.0 мл
-
Вершки (15%) 500.0 мл
-
Сіль і перець за смаком
-
Цибуля 100.0 г
-
Копчений бекон 50.0 г
-
Олія для смаження 20.0 мл
Для подачі
-
Листя петрушки 5.0 г