Куряче філе з квасолею і беконом у вершковому соусі з печерицями
Квасоля в цій страві має бути хрусткою, тому не готуйте її довго, бо після виймання з духовки її треба буде ще кілька хвилин тушкувати в сметанному соусі.

Інгредієнти
М’ясо
-
Куряче філе 1.2 кг
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
-
Сіль 2.0 г
-
Сушені помідори з оливковою олією 200.0 г
Овочі
-
Печериці 150.0 г
-
Сухе біле вино 50.0 мл
-
Сіль, чорний перець за смаком
-
Цибуля 100.0 г
-
Варено-копчений бекон 50.0 г
-
Вершки 15% 500.0 мл
Подання
-
Сушена петрушка 5.0 г
Приготування
-
М’ясо
Наріжте курячі грудки на 20 шматочків, приправте сіллю і перцем, додайте сушені помідори.
Змастіть деко типу G/N тонким шаром вершкового масла, покладіть філе і ще раз трохи обприскайте ростопленим маслом.
Розігрійте духовку до 190°C, поставте деко з філе та готуйте страву близько 10-12 хвилин.
-
Овочі
Квасолю покладіть на деко, посипте приправою Aroma mix і запікайте в духовці приблизно 3-4 хвилини. -
Подання
Викладіть куряче філе з квасолею на деко, полийте зверху соусом і посипте петрушкою.