Куряче філе з квасолею і беконом у вершковому соусі з печерицями
Квасоля в цій страві має бути хрусткою, тому не готуйте її довго, бо після виймання з духовки її треба буде ще кілька хвилин тушкувати в сметанному соусі.
![Куряче філе з квасолею і беконом у вершковому соусі з печерицями – Рецепти Куряче філе з квасолею і беконом у вершковому соусі з печерицями – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/куряче-філе-з-квасолею-і-беконом-у-вершковому-соусі-з-печерицями/main-header.jpg)
Інгредієнти
М’ясо
-
Куряче філе 1.2 кг
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
-
Сіль 2.0 г
-
Сушені помідори з оливковою олією 200.0 г
Овочі
-
Печериці 150.0 г
-
Сухе біле вино 50.0 мл
-
Сіль, чорний перець за смаком
-
Цибуля 100.0 г
-
Варено-копчений бекон 50.0 г
-
Вершки 15% 500.0 мл
Подання
-
Сушена петрушка 5.0 г