+

М’ясо

Овочі

  • Печериці 150.0 г
  • Сухе біле вино 50.0 мл
  • Сіль, чорний перець за смаком
  • Цибуля 100.0 г
  • Варено-копчений бекон 50.0 г
  • Вершки 15% 500.0 мл

Подання

  • Сушена петрушка 5.0 г
  1. М’ясо

    Наріжте курячі грудки на 20 шматочків, приправте сіллю і перцем, додайте сушені помідори.

    Змастіть деко типу G/N тонким шаром вершкового масла, покладіть філе і ще раз трохи обприскайте ростопленим маслом.

    Розігрійте духовку до 190°C, поставте деко з філе та готуйте страву близько 10-12 хвилин.

  2. Овочі

    Квасолю покладіть на деко, посипте приправою Aroma mix і запікайте в духовці приблизно 3-4 хвилини.
  3. Подання

    Викладіть куряче філе з квасолею на деко, полийте зверху соусом і посипте петрушкою.