Кюфта-кебаб з баранини, із салатом з помідорів і м’ятним соусом
Щоб соус набув інтенсивного зеленого кольору, облийте листя м’яти окропом, а потім остудіть їх у крижаній воді.

Інгредієнти
Кофта-кебаб
-
Фарш із м’яса ягняти (ніжка) 1500.0 кг
-
Цибуля (кубики) 100.0 г
-
Часник 15.0 г
-
Чилі
-
Кмин
-
Коріандр мелений
-
Суміш подрібненої зелені (м’ята, коріандр) 5.0 г
-
Оливкова олія 160.0 мл
-
Вода 120.0 мл
-
Сіль
-
Сушена петрушка 15.0 г
Салат
-
Помідори чері (половинки) 500.0 г
-
Огірок зелений (шматочки) 150.0 г
-
Зелені оливки 80.0 г
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 20.0 г
-
Коричневий цукор
-
Олія 40.0 мл
-
Червоний чилі, маленькі кубики 3.0 г
-
Свіжий коріандр (нарізаний)
-
Пір’я червоної цибулі 40.0 г
-
Сушені помідори з оливковою олією 150.0 г
М’ятний соус
-
Листя м’яти 10.0 г
-
Оливкова олія
-
Майонез 400.0 г
Подача
-
Хлібці піта 10.0 шт