меню
+

Соус

Лосось і маринад

Желе

  • Auszpik Knorr 0,8 кг 15.0 г
  • Спеції: сіль і перець
  • Буряковий сік
  • Желатин 15.0 г

Декор

  • Капуста кале 500.0 г
  • Червона цибуля 80.0 г
  • Насіння кунжуту 10.0 г
  1. Соус

    Змішайте кроповий соус з холодною водою, додайте мед, олію і знову перемішайте, залиште на 10 хвилин.

    Після цього перемішайте знову. Соус готовий для подання.

  2. Лосось і маринад

    На деко покладіть пергамент, а на нього філе лосося шкірою вниз, залийте маринадом, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 24 години.

    Потім дістаньте філе з маринаду і наріжте тонкими скибочками по діагоналі.

  3. Желе

    Приготуйте желе із зазначених інгредієнтів, деко застеліть харчовою плівкою і залийте желе, після застигання желе наріжте його на 10 квадратиків.
  4. Декор

    Капусту кале відваріть у воді із сіллю і цукром. Покришіть цибулю.

    Гарно розкладіть всі інгредієнти на тарілці, посипте обсмаженим кунжутом і полийте соусом.

    Прикрасьте зеленню та їстівними квітами.