Лосось Гравлакс з капустою кале на буряковому желе з медово-кроповим соусом
Оригінальна закуска для вишуканого меню.
Інгредієнти
Соус
-
Вода 175.0 г
-
Мед 20.0 г
-
Свіжий лимонний сік 15.0 мл
Лосось і маринад
-
Філе лосося зі шкірою 1.0 кг
-
Морська сіль 200.0 г
-
Цукор 250.0 г
-
Буряковий сік 500.0 мл
Желе
-
Auszpik Knorr 0,8 кг 15.0 г
-
Спеції: сіль і перець
-
Буряковий сік
-
Желатин 15.0 г
Декор
-
Капуста кале 500.0 г
-
Червона цибуля 80.0 г
-
Насіння кунжуту 10.0 г