Лосось на грилі із кольрабі з чорізо
Нарізане «метеликами» філе лосося ретельно та швидко обсмажується, а чорізо надає страві злегка копченого смаку, який добре поєднується з лососем.
                Інгредієнти
Приготування чорізо з кольрабі
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Чорізо 300.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Кольрабі 1.0 кг
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Петрушка — 0,25
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Олія для смаження
 
Приготування лососю на грилі
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Лосось зі шкірою (очищений) 1500.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 20.0 г
 
Приготування вершкового масла з базиліком
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вершкове масло 150.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Панко 30.0 г
 
Приготування запеченого батату
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Батат 1200.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Часник 5.0 зубки
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Оливкова олія 40.0 мл
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 10.0 г