+

Приготування чорізо з кольрабі

  • Чорізо 300 г
  • Кольрабі 1 кг
  • Петрушка — 0,25
  • Олія для смаження

Приготування лососю на грилі

Приготування вершкового масла з базиліком

Приготування запеченого батату

  1. Приготування чорізо з кольрабі

    • Наріжте чорізо тонкими скибочками та обсмажте їх, постійно перемішуючи, з обох боків до хрусткого стану.
    • Щипцями зніміть шматочки ковбаси зі сковороди і покладіть на паперовий рушник. Жир від ковбаси залиште на потім.
    • Очистіть кольрабі і наріжте великими пласкими шматочками. Проваріть її в підсоленій воді кілька хвилин, злийте воду, а потім, постійно перемішуючи, обсмажте кольрабі в олії для смаження. Змішайте шматочки капусти з обсмаженою ковбасою чорізо і дрібно нарізаною петрушкою.
  2. Приготування лососю на грилі

    • Наріжте філе лосося на шматки шириною 4см. Потім розріжте кожен шматок навпіл, але не розрізаючи шкірку. Розверніть кожен шматок філе так, щоб він нагадував метелика, приправте філе Грецькою заправкою і змастіть жиром з ковбаси. Підсмажте рибу на грилі.
  3. Приготування вершкового масла з базиліком

    • Змішайте м’яке вершкове масло з приправою Basil Primerba до однорідності.
    • Покладіть масло в будь-яку форму і поставте в холодильник.
    • Підсмажте панко до золотисто-коричневого кольору на сухій сковороді. Поділіть масло з базиліком на порції та посипте кожну порцію підсмаженими сухарями.
  4. Приготування запеченого батату

    • Батат почистіть, наріжте великими шматочками, приправте Грецькою заправкою, побризкайте оливковою олією, додайте кілька неочищених зубчиків часнику і запікайте за температури 160°C до готовності.