Лосось на грилі із кольрабі з чорізо
Нарізане «метеликами» філе лосося ретельно та швидко обсмажується, а чорізо надає страві злегка копченого смаку, який добре поєднується з лососем.

Інгредієнти
Приготування чорізо з кольрабі
-
Чорізо 300.0 г
-
Кольрабі 1.0 кг
-
Петрушка — 0,25
-
Олія для смаження
Приготування лососю на грилі
-
Лосось зі шкірою (очищений) 1500.0 г
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 20.0 г
Приготування вершкового масла з базиліком
-
Вершкове масло 150.0 г
-
Панко 30.0 г
Приготування запеченого батату
-
Батат 1200.0 г
-
Часник 5.0 зубки
-
Оливкова олія 40.0 мл
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 10.0 г
Приготування
-
Приготування чорізо з кольрабі
- Наріжте чорізо тонкими скибочками та обсмажте їх, постійно перемішуючи, з обох боків до хрусткого стану.
- Щипцями зніміть шматочки ковбаси зі сковороди і покладіть на паперовий рушник. Жир від ковбаси залиште на потім.
- Очистіть кольрабі і наріжте великими пласкими шматочками. Проваріть її в підсоленій воді кілька хвилин, злийте воду, а потім, постійно перемішуючи, обсмажте кольрабі в олії для смаження. Змішайте шматочки капусти з обсмаженою ковбасою чорізо і дрібно нарізаною петрушкою.
-
Приготування лососю на грилі
- Наріжте філе лосося на шматки шириною 4см. Потім розріжте кожен шматок навпіл, але не розрізаючи шкірку. Розверніть кожен шматок філе так, щоб він нагадував метелика, приправте філе Грецькою заправкою і змастіть жиром з ковбаси. Підсмажте рибу на грилі.
-
Приготування вершкового масла з базиліком
- Змішайте м’яке вершкове масло з приправою Basil Primerba до однорідності.
- Покладіть масло в будь-яку форму і поставте в холодильник.
- Підсмажте панко до золотисто-коричневого кольору на сухій сковороді. Поділіть масло з базиліком на порції та посипте кожну порцію підсмаженими сухарями.
-
Приготування запеченого батату
- Батат почистіть, наріжте великими шматочками, приправте Грецькою заправкою, побризкайте оливковою олією, додайте кілька неочищених зубчиків часнику і запікайте за температури 160°C до готовності.