Лосось на грилі із кольрабі з чорізо
Нарізане «метеликами» філе лосося ретельно та швидко обсмажується, а чорізо надає страві злегка копченого смаку, який добре поєднується з лососем.
![Лосось на грилі із кольрабі з чорізо – Рецепти Лосось на грилі із кольрабі з чорізо – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/лосось-на-грилі-із-кольрабі-з-чорізо/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування чорізо з кольрабі
-
Чорізо 300.0 г
-
Кольрабі 1.0 кг
-
Петрушка — 0,25
-
Олія для смаження
Приготування лососю на грилі
-
Лосось зі шкірою (очищений) 1500.0 г
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 20.0 г
Приготування вершкового масла з базиліком
-
Вершкове масло 150.0 г
-
Панко 30.0 г
Приготування запеченого батату
-
Батат 1200.0 г
-
Часник 5.0 зубки
-
Оливкова олія 40.0 мл
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 10.0 г