Ліванський салат табуле з обсмаженим на грилі лососем
Лосось буде хрустким, якщо перед смаженням потримати рибу в холодильнику шкірою уверх, аби вона підсохла.

Інгредієнти
Приготування салату
-
Сіль, перець і кмин
-
М’ята свіжа 40 г
-
Лимон 2 шт
-
Оливкова олія 80 мл
-
Червоний болгарський перець 200 г
-
Червона цибуля 150 г
-
Огірок 300 г
-
Помідори 200 г
-
Вода 2200 мл
-
Булгур 600 г
Приготування лососю
-
Оливкова олія, масло, часник, цедра лимона
-
Сіль, цукор
-
Філе лосося 10 шт
Приготування
-
Приготування салату
- Відварітьбулгур у воді з додаванням прованських трав.
- Поріжте всі овочі кубиками і змішайте з холодною пастою. Приправте за смаком оливковою олією, лимоном, нарізаною м’ятою та іншими приправами.
-
Приготування лососю
- Натріть лосось сумішшю солі та цукру і залиште маринуватися протягом 20хвилин.
- Вимийте рибу під проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
- Обсмажте рибу в оливковій олії з вершковим маслом, часником та лимонною цедрою.
-
Подавання
- Подавайте лосось на приготованому заздалегідь салаті табуле.