+

Приготування салату

Приготування лососю

  • Оливкова олія, масло, часник, цедра лимона
  • Сіль, цукор
  • Філе лосося 10 шт
  1. Приготування салату

    • Відварітьбулгур у воді з додаванням прованських трав.
    • Поріжте всі овочі кубиками і змішайте з холодною пастою. Приправте за смаком оливковою олією, лимоном, нарізаною м’ятою та іншими приправами.
  2. Приготування лососю

    • Натріть лосось сумішшю солі та цукру і залиште маринуватися протягом 20хвилин.
    • Вимийте рибу під проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
    • Обсмажте рибу в оливковій олії з вершковим маслом, часником та лимонною цедрою.
  3. Подавання

    • Подавайте лосось на приготованому заздалегідь салаті табуле.