Макарони з лангустином, підливою з ракоподібних та сушеним жовтком
Ця страва з макаронів є вишуканою та легкою у приготуванні. Необхідно почати з сушіння жовтків. Це триватиме близько 4 днів, що треба взяти до уваги під час планування меню. В результаті у нас буде більше жовтків, ніж потрібно для макаронів, але їх можна зберігати близько місяця, тому вони стануть у пригоді для інших страв.
Інгредієнти
Сушіння жовтків
-
Цукор 275.0 г
-
Сіль 375.0 г
-
Жовтки великі 6.0 шт
Підлива з ракоподібних
-
Масло 40.0 г
-
Цибуля-шалот (брюнуаз) 180.0 г
-
Помідори (кубики) 200.0 г
-
Фенхель (напівкола) 80.0 г
-
Бренді 20.0 мл
-
Вершки кулінарні (15%) 200.0 мл
-
Чорний перець, цукор
-
Концентрований бульйон з морепродуктів 15.0 г
Макарони
-
Свіжий лангустин 30.0 шт
-
Масло
-
Чорна паста з чорнилами каракатиці 750.0 г
-
Оливкова олія
Подача
-
Свіжий естрагон 15.0 г
-
Свіжа петрушка 15.0 г