+

Маринований лосось

Буряк

  • Буряк варений 500.0 г
  • Винний червоний оцет 25.0 мл
  • Лляна олія 90.0 мл
  • Морська сіль за смаком
  • Свіжий буряк

Для прикрашення

  • Редиска 10.0 шт
  • Тостовий хліб 90.0 г
  • Майонез 300.0 г

Подача

  • Листя буряка для прикраси
  • Свіжий кріп
  1. Маринований лосось

    Натріть лосось рибним соусом, посипте сухою салатною заправкою і подрібненим кропом, потім змішайте із сіллю і цукром.

    Загорніть у фольгу і поставте в холодильник для маринування на 12-24години.

  2. Буряк

    Наріжте варений буряк, додайте оцет, олію і морську сіль, залиште маринуватися.

    Зі свіжого буряка зробіть спіральки і відкладіть сохнути на папір.

  3. Для прикрашення

    Тонкі шматочки редиски покладіть в крижану воду.

    Розкачайте тостовий хліб, виріжте невеликі кільця і запечіть їх в духовці.

    Змішайте майонез з маринадом від буряка, щоб додати йому кольору і смаку.

  4. Подача

    Наріжте лосось слайсами і разом з буряком покладіть його на тарілку.

    Прикрасьте майонезом, листям буряка і кропом. Страву полийте соусом для маринування буряка.