Маринований лосось з кіноа
Маринований лосось з норі, салатом з кіноа, кремом з хрону та крем-соусом з авокадо та васабі

Інгредієнти
Лосось
-
Філе лосося 700 г
-
Свіжий кріп 40 г
-
Свіжа петрушка 30 г
-
Джин 200 мл
-
Водорості норі 4 шт
Салат з кіноа
-
Кіноа 175 г
-
Зелені Боби 1 кг
-
Оливкова олія 70 мл
-
Лимон 1 шт
Крем-соус з хрону
-
Сметана 25% 150 мл
-
Хрін 45 г
-
Лимон
Крем з авокадо та васабі
-
Авокадо 1 шт
-
Васабі 30 г
-
Сік лайма
Подача
-
Маринована червона цибуля
Приготування
-
Лосось
- Дрібно наріжте кріп та петрушку. Лосось поперчіть, посоліть та додайте цукор.
- Натріть лосось нарізаною зеленню. Налийте джин в лоток, покладіть у лоток лосось і ще полийте джином.
- Покладіть до холодильника на 2 години. Замаринуйте.
- Накрийте лосось листками норі так, щоб вони з'єдналися з рибою, та розріжте на рівні шматочки.
-
Салат з кіноа
- Зваріть кіноа. Збланшуйте боби та покладіть до води з льодом.
- Почистіть боби.
- Перемішайте кіноа з бобами, оливковою олією та лимоном. Посоліть та поперчіть.
-
Крем-соус з хрону
- Сметануперемішайте з тертим хроном. Приправте сіллю, перцем та лимонним соком.
-
Крем з авокадо та васабі
- Збийте у блендері авокадо з соком лайма, щоб отримати однорідний крем.
- Додайте пасту васабі та приправте за смаком.
-
Подача
- Спочатку на тарілку покладіть салат, зверху слайс маринованого лосося.
- За допомогою кондитерського рукава додайте крем з хрону та крем-соус з авокадо та васабі.
- Прикрасьте маринованою червоною цибулею.