Мусака з воловиною, баклажанами, помідорами і кремовим соусом Бешамель
Рецепт грецької запіканки. Якщо хочете, щоб вона була кремової консистенції, подайте її відразу після виймання з духовки.
Інгредієнти
Баклажани
-
Великі баклажани 4.0 шт
-
Сіль
Соус
-
Цибуля 150.0 г
-
Олія 60.0 мл
-
Фарш яловичий з лопатки 1600.0 кг
-
Червона гостра паприка, сіль, чорний перець, кориця мелена, орегано за смаком
-
Часник 4.0 зубчики
-
Червоне сухе вино 300.0 мл
-
Вода 500.0 мл
-
Паприка 20.0 г
Пюре
-
Вода 2.0 л
Соус Бешамель
-
Молоко 1.0 л
-
Мускатний горіх
Запіканка
-
Сухарі для посипання
-
Кульки моцарели 200.0 г
-
Томати Pelati 1000.0 г
Подача
-
Салатний мікс 500.0 г