М'ясні фрикадельки в червоному соусі карі з баклажанами
У Таїланді насправді використовується гороховий міні-баклажан, який важко знайти в Україні. Саме тому, у рецепті використано класичний баклажан. Для приготування цієї страви також підійде кабачок або гарбуз.
Інгредієнти
Фрикадельки
-
М'ясний фарш 2500.0 г
-
Гірчиця м’яка 100.0 г
-
Імбир, тертий 20.0 г
-
Яйця (для змащення тіста 2.0 шт
-
Чорний мелений перець
-
Сіль
Соус
-
Олія 60.0 мл
-
Баклажан (чищений) 600.0 г
-
Вода 1.3 мл
-
Червона паста карі 200.0 г
-
Сік лайма 20.0 мл
-
Коричневий цукор 35.0 г
-
Зелена цибуля 100.0 г
-
Свіжий перець чилі
-
Сухе кокосове молоко 1 кг 500.0 г