Нежирний рибний суп

Інгредієнти
Приготування супу
-
Вода
-
Оливкова олія
-
Цибуля 80 г
-
Часник 5 зубки
-
Філе тріски 500 г
-
Морепродукти (креветки, краби, мідії, кальмари) 400 г
-
Біле вино, сухе 150 мл
-
Петрушка 50 г
-
Помідори черрі 600 г
-
Чорний перець мелений
-
Сіль
Приготування
-
Приготування супу
- Розведіть приправу до риби у окропі і доведіть до кипіння.
- На широкій сковороді в оливковій олії обсмажте нарізану кубиками цибулю і нарізаний часник до прозорості.
- Додайте розморожені морепродукти, вино, а через кілька хвилин додайте помідори черрі, розрізані навпіл.
- Налийте підготовлений соус із морепродуктами на сковороду, додайте нарізану великими кубиками рибу і нарізану петрушку.
- Приправте за смаком приправою Primerba Базилік, сіллю та перцем. Накрийте кришкою і тушкуйте кілька хвилин.