Пад-тай — східна паста з креветками
Пад-тай — традиційна тайська страва з солодким та пряним смаком. Її готують із макаронних виробів, обсмажених із яйцями, і подають з молодими паростками та лаймом.
Інгредієнти
Приготування пад-тай
-
Олія 150.0 мл
-
Часник нарізаний 50.0 г
-
Креветки 16/20 (очищені) 50.0 шт
-
Тофу 200.0 г
-
Рибний соус 60.0 мл
-
Рисова локшина 700.0 г
-
Арахіс солоний 150.0 г
-
Бобові паростки 160.0 г
-
Кінза
-
Пластівці чилі
-
Лайм 1.0 шт
-
Яйця 4.0 шт
-
Гострий соєвий соус чилі 200.0 мл
Подавання
-
Цибуля шніт
-
Арахіс