Печений восьминіг з картоплею муслін
Печений восьминіг з картоплею муслін, копченим перцем та петрушкою
Інгредієнти
Восьминіг
-
Восьминіг 1600.0 г
-
Винний оцет 100.0 г
-
Сіль 10.0 г
-
Вино червоне 500.0 мл
-
Лавровий лист 5.0 г
-
Перець духмяний 4.0 г
-
Трави 4.0 г
Картопля муслін
-
Картопля крохмалиста 1600.0 г
-
Вершки 30% 200.0 мл
-
Молоко 100.0 мл
-
Оливкова олія 100.0 мл
-
Спеції (сіль та перець)
Картопля конфі
-
Картопля для салату 200.0 г
-
Оливкова олія 30.0 мл
-
Часник 1.0 зубків
-
Спеції (сіль та перець)
Подача
-
Часник
-
Оливкова олія
-
Паприка мелена копчена
-
Свіжий лимонний сік
-
Зелена петрушка