меню
+

М'ясо

Додатки до запікання м'яса

  • Імбир, порізаний 60.0 г
  • Цибуля, великі шматки 150.0 г
  • Часник в лусках 5.0 зубка
  • Перець чилі, подрібнений 1.0 г
  • Олія 20.0 мл

Соус

Подача

  • Жасминовий рис 600.0 г
  • Коріандр
  1. М'ясо

    • Змішайте Delikat, сіль і цукор та посипте цією сумішшю м'ясо.
    • Залиште у холодильнику на 12-24 години.
  2. Додатки до запікання м'яса

    • Перемішайте всі інгредієнти.
    • На листи для випікання викладіть м'ясо, присипте додатками, накрийте фольгою та запікайте при температурі 140⁰C до м'якості.
  3. Соус

    • Соус Демі Глас розмішайте у гарячій воді та закип'ятіть.
    • Додайте 40 г роздробленого арахісу та інші інгредієнти. Випарюйте протягом десяти хвилин.
    • М'яке м'ясо покладіть на лист для випікання (на пергамент) і полийте частиною соусу. Поставте в духовку, попередньо розігріту до 230⁰C, і запікайте 10 хвилин до темного кольору.
    • До соусу, що залишився, додайте решту арахісу.
  4. Подача

    • М'ясо поріжте на смужки. Подавайте з соусом, арахісом, жасминовим рисом, будь-якими овочами та коріандром.