Повільно печена свинина в корейському стилі
Інгредієнти
М'ясо
-
Крупна морська сіль 20.0 г
-
Крупний коричневий цукор 30.0 г
-
Свиняча лопатка без кісток 2.5 кг
Додатки до запікання м'яса
-
Імбир, порізаний 60.0 г
-
Цибуля, великі шматки 150.0 г
-
Часник в лусках 5.0 зубка
-
Перець чилі, подрібнений 1.0 г
-
Олія 20.0 мл
Соус
-
Вода 700.0 г
-
Арахіс 70.0 г
-
Червоний винний оцет 30.0 мл
-
Коричневий цукор 30.0 г
-
Солодкий соєвий соус 20.0 мл
-
Кунжутна олія 10.0 мл
Подача
-
Жасминовий рис 600.0 г
-
Коріандр