Повільно печена свинина в корейському стилі

Інгредієнти
М'ясо
-
Крупна морська сіль 20 г
-
Крупний коричневий цукор 30 г
-
Свиняча лопатка без кісток 2.5 кг
Додатки до запікання м'яса
-
Імбир, порізаний 60 г
-
Цибуля, великі шматки 150 г
-
Часник в лусках 5 зубка
-
Перець чилі, подрібнений 1 г
-
Олія 20 мл
Соус
-
Вода 700 г
-
Арахіс 70 г
-
Червоний винний оцет 30 мл
-
Коричневий цукор 30 г
-
Солодкий соєвий соус 20 мл
-
Кунжутна олія 10 мл
Подача
-
Жасминовий рис 600 г
-
Коріандр
Приготування
-
М'ясо
- Змішайте Delikat, сіль і цукор та посипте цією сумішшю м'ясо.
- Залиште у холодильнику на 12-24 години.
-
Додатки до запікання м'яса
- Перемішайте всі інгредієнти.
- На листи для випікання викладіть м'ясо, присипте додатками, накрийте фольгою та запікайте при температурі 140⁰C до м'якості.
-
Соус
- Соус Демі Глас розмішайте у гарячій воді та закип'ятіть.
- Додайте 40 г роздробленого арахісу та інші інгредієнти. Випарюйте протягом десяти хвилин.
- М'яке м'ясо покладіть на лист для випікання (на пергамент) і полийте частиною соусу. Поставте в духовку, попередньо розігріту до 230⁰C, і запікайте 10 хвилин до темного кольору.
- До соусу, що залишився, додайте решту арахісу.
-
Подача
- М'ясо поріжте на смужки. Подавайте з соусом, арахісом, жасминовим рисом, будь-якими овочами та коріандром.