Повільно печена свинина в корейському стилі
 
                Інгредієнти
М'ясо
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Крупна морська сіль 20.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Крупний коричневий цукор 30.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Свиняча лопатка без кісток 2.5 кг
Додатки до запікання м'яса
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Імбир, порізаний 60.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Цибуля, великі шматки 150.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Часник в лусках 5.0 зубка
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Перець чилі, подрібнений 1.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Олія 20.0 мл
Соус
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вода 700.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Арахіс 70.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Червоний винний оцет 30.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Коричневий цукор 30.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Солодкий соєвий соус 20.0 мл
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Кунжутна олія 10.0 мл
Подача
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Жасминовий рис 600.0 г
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Коріандр
 
                        
                        
                    