Рагу з баклажанів та нуту
Баклажани також можна замінити гарбузами, кабачками або цукіні.

Інгредієнти
Приготування рагу
-
Баклажан (чищений) 12 шт
-
Сіль
-
Пшеничне борошно
-
Цибуля, нарізана кубиками 700 г
-
Часник нарізаний 50 г
-
Оливкова олія 80 мл
-
Перець солодкий копчений 1 ч. л.
-
Кмин 2 ч. л.
-
Вода для отримання потрібної консистенції
-
Чорний перець
-
Консервований перець 1.3 кг
-
Нут консервований 1 кг
Подавання
-
Чорний перець, у горошку 60 г
Приготування
-
Приготування рагу
- Наріжте неочищені баклажани великими кубиками, приправте сіллю і посипте борошном.
- Обсмажте баклажани у фритюрі за температури 200°C до золотисто-коричневого кольору.
- Покладіть баклажани на застелену папером для запікання деку і залиште.
- Обсмажте цибулю і часник в оливковій олії до прозорості. Приправте перцем і кмином.
- Додайте нут і консервований перець . Додайте до страви заправку Knorr Приправу Делікат Універсальну овочевуі баклажани.
- Приправте рагу за смаком. У разі потреби додайте трохи води для збереження бажаної консистенції.
-
Подавання
- Подавайте рагу, посипавши порцію свіжою цибулею шніт.