+

Приготування рагу

Подавання

  • Чорний перець, у горошку 60 г
  1. Приготування рагу

    • Наріжте неочищені баклажани великими кубиками, приправте сіллю і посипте борошном.
    • Обсмажте баклажани у фритюрі за температури 200°C до золотисто-коричневого кольору.
    • Покладіть баклажани на застелену папером для запікання деку і залиште.
    • Обсмажте цибулю і часник в оливковій олії до прозорості. Приправте перцем і кмином.
    • Додайте нут і консервований перець . Додайте до страви заправку Knorr Приправу Делікат Універсальну овочевуі баклажани.
    • Приправте рагу за смаком. У разі потреби додайте трохи води для збереження бажаної консистенції.
  2. Подавання

    • Подавайте рагу, посипавши порцію свіжою цибулею шніт.