+

Для пасти

  • Листя петрушки, подрібнене
  • Шпинат
  • Вода
  • Пшеничне борошно
  • Манна каша
  • Яєчні жовтки 30000.0 шт
  • Рослинна олія
  • Коричневий цукор, сіль

Для соусу

Для подачі

  • Горіхи пекан, злегка підсмажені
  • Мікс трав для гарніру
  1. Для пасти

    • Змішайте листя шпинату та петрушки з водою до однорідності.
    • Змішайте борошно з манною крупою та рештою інгредієнтів.
    • Вимісіть і відставте на 30 хвилин.
    • Тісто розкачайте в лист товщиною 2 мм, закатайте і наріжте тальятелле.
    • Варіть в підсоленій воді.
  2. Для соусу

    • У каструлі розігрійте вершки, додайте маскарпоне і перемішайте.
    • Додайте томатний соус у готовому вигляді (приготований за інструкцією на упаковці), груші та пасту Primerba Базилік і доведіть до кипіння.
    • Заправте за смаком сіллю.
  3. Для подачі

    • Змішайте гарячу пасту з соусом, викладіть на тарілку та прикрасьте горіхами пекан та зеленню.