Ріболіта — тосканський квасолевий суп
Ріболіта означає «двічі приготований», оскільки після першого варіння суп краще відставити на ніч і розігріти наступного дня. Лише тоді він справді смакує найкраще!

Інгредієнти
Приготування супу
-
Приправи (сіль і перець)
-
картопля 400 г
-
Савойська капуста 350 г
-
Цибуля пора, біле стебло 100 г
-
Селера 150 г
-
Морква 300 г
-
Оливкова олія 50 мл
-
Часник 20 г
-
Цибуля 100 г
-
Вода 3 л
-
Біла квасоля 300 г
Подавання
-
Хліб житній 20 скибочок
-
Сир Пармезан 100 г
Приготування
-
Приготування супу
- Промийте квасолю і замочіть її в 1літрі води. Відставте на ніч. Готуйте в тій самій воді.
- Закиньте половину відвареної квасолі в кухонний комбайн. Збивайте до однорідності.
- Цибулю наріжте великими кубиками, часник подрібніть; обсмажте все в оливковій олії. Додайте нарізану моркву, селеру та цибулю пора. Смажте протягом невеликого часу.
- Додайте 2л води, що залишилися,приправу Делікат Універсальну овочеву і доведіть до кипіння. Додайте нарізану картоплю і капусту.
- Після того, як овочі зваряться, додайте квасолеву пасту, пюре з помідорів Pelati і решту вареної квасолі.
- Доведіть до кипіння і приправте за смаком.
-
Подавання
- Подавайте суп у глибоких тарілках зі скибочками хліба, посипаними тертим сиром пармезан.