Ріболіта — тосканський квасолевий суп
Ріболіта означає «двічі приготований», оскільки після першого варіння суп краще відставити на ніч і розігріти наступного дня. Лише тоді він справді смакує найкраще!
Інгредієнти
Приготування супу
-
Приправи (сіль і перець)
-
картопля 400.0 г
-
Савойська капуста 350.0 г
-
Цибуля пора, біле стебло 100.0 г
-
Селера 150.0 г
-
Морква 300.0 г
-
Оливкова олія 50.0 мл
-
Часник 20.0 г
-
Цибуля 100.0 г
-
Вода 3.0 л
-
Біла квасоля 300.0 г
Подавання
-
Хліб житній 20.0 скибочок
-
Сир Пармезан 100.0 г