меню
+

Курка

  • Олія 70.0 мл
  • Шафранова паста 15.0 г
  • Сіль
  • Куряча грудка 1100.0 кг
  • Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 24.0 г

Салат

  • Суміш салатів 350.0 г
  • Паприка-гриль 700.0 г
  • Моцарелла в кульках 300.0 г

Заправка

  1. Курка

    • Маринад для птиці змішайте з олією, шафрановою пастою та щіпкою солі.
    • Перемішайте з 10 рівними порціями курки та залиште для маринування, а потім підсмажте на грил
  2. Салат

    • На тарілці розкладіть суміш салатів, шматочки апельсину, кульки моцарелли та шматочки підсмаженого, підсушеного перцю.
    • Порізану курку в шафрані покладіть в салат.
  3. Заправка

    • Залишки підсмаженого перцю, сік з апельсинів та підсмаженого перцю перемішайте міксером разом з Primerba з базиліком та заправкою для салатів.
  4. Подача

    • На тарілці викладіть композицію з салату, додатків та заправки.
    • Курку можна подавати гарячою і холодною.