Салат зі паприкою-гриль та куркою у шафрані.
Куряча грудка краще вбере шафранову пасту, якщо розвести її у невеликій кількості олії.

Інгредієнти
Курка
-
Олія 70 мл
-
Шафранова паста 15 г
-
Сіль
-
Куряча грудка 1100 кг
Салат
-
Суміш салатів 350 г
-
Паприка-гриль 700 г
-
Моцарелла в кульках 300 г
Заправка
-
Апельсини 800 г
-
Апельсиновий сік 150 мл
-
Сік з перцю 150 мл
Приготування
-
Курка
- Маринад для птиці змішайте з олією, шафрановою пастою та щіпкою солі.
- Перемішайте з 10 рівними порціями курки та залиште для маринування, а потім підсмажте на грил
-
Салат
- На тарілці розкладіть суміш салатів, шматочки апельсину, кульки моцарелли та шматочки підсмаженого, підсушеного перцю.
- Порізану курку в шафрані покладіть в салат.
-
Заправка
- Залишки підсмаженого перцю, сік з апельсинів та підсмаженого перцю перемішайте міксером разом з Primerba з базиліком та заправкою для салатів.
-
Подача
- На тарілці викладіть композицію з салату, додатків та заправки.
- Курку можна подавати гарячою і холодною.