Салат з печінкою на грилі і полуничним соусом вінегрет
Щоб надати печінці неперевершеного смаку, замаринуйте її в улюблених приправах щонайменше на 2 години.
![Салат з печінкою на грилі і полуничним соусом вінегрет – Рецепти Салат з печінкою на грилі і полуничним соусом вінегрет – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/салат-з-печінкою-на-грилі-і-полуничним-соусом-вінегрет/main-header.jpg)
Інгредієнти
Печінка
-
Печінка індички 1.0 кг
-
Сіль і перець за смаком
Салат
-
Полуниця 600.0 г
-
Диня 800.0 г
-
Чорниця 200.0 г
-
Салатний мікс 200.0 г
Полуничний соус вінегрет
-
Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 35.0 г
-
Вода 200.0 мл
-
Мед 30.0 г
-
Олія 100.0 мл
-
Полуничний сироп 150.0 г
-
Винний білий оцет 60.0 мл
Подання
-
Беконові чипси для прикраси
-
Буряковий порошок для прикраси
-
Бекон (дрібно порізаний) для прикраси