Салат із стручкової квасолі та грибів шимеї.

Інгредієнти
Маринована цибуля
-
Цибуля 500.0 г
-
Цукор 50.0 г
-
Рибний соус 20.0 мл
-
Рисовий оцет 20.0 мл
Салат
-
Стручкова квасоля 2.0 кг
-
Коричневі гриби шимеї 80.0 г
-
Солодко-пікантний соус чилі 300.0 мл
-
Олія 150.0 мл
-
Рибний соус
-
Рисовий оцет 80.0 мл
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г 2.0 г
Подача
-
Підсмажені кедрові горішки 100.0 г
Приготування
-
Маринована цибуля
- Цибулю поріжте на шматочки, перемішайте з інгредієнтами маринаду та залиште у холодильнику мінімум на 2 години.
-
Салат
-
Квасолю та гриби бланшуйте, перемішайте з іншими інгредієнтами та маринованою цибулею. Приправте за смаком.
-
-
Подача
- Салат подавайте на тарілці, посипте підсмаженими горішками.