меню
+

Приготування індички

  • Грудка індички 900.0 г
  • Цибуля 150.0 г
  • Селера 80.0 г
  • Часник 2.0 зубки
  • Чебрець свіжий 2.0 гілочки
  • Вода 1.0 л
  • Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
  • Олія 30.0 мл

Приготування гуакамоле

  • Авокадо м’який, очищений від шкірки 400.0 г
  • Сік лайма 50.0 мл
  • Червона цибуля, нарізана кубиками 40.0 г
  • Червоний перець чилі, нарізаний кубиками 10.0 г
  • Кінза нарізана 10.0 г
  • Часник очищений 10.0 г
  • Сіль

Приготування булочок

  • Борошно 750.0 г
  • Дріжджі свіжі 20.0 г
  • Молоко тепле 250.0 мл
  • Цукор 30.0 г
  • Сіль 30.0 г
  • Яйця 5.0 шт
  • Вершкове масло 100.0 г
  • Жовтки 2.0 шт
  • Вода тепла 20.0 мл
  • Кмин 20.0 г

Подавання

  • Цукіні, обсмажені на грилі 250.0 г
  • Римський салат 10.0 листків
  • Лайм нарізаний 2.0 шт
  • Червона цибуля маринована 100.0 г
  1. Приготування індички

    • Приправте філе індички приправою Делікат до Птиці, обсмажте в олії і покладіть м’ясо на деку для запікання.
    • Інші інгредієнти обсмажте, постійно перемішуючи, і додайте до індички.
    • Залийте інгредієнти гарячою водою, накрийте кришкою і поставте в духовку, нагріту до 160°C, на 100хвилин. Виделкою розділіть м’ясо на волокна.
  2. Приготування гуакамоле

    • Змішайте авокадо з соком лайма. Додайте інші інгредієнти і часник, змішаний із сіллю.
  3. Приготування булочок

    • Зробіть закваску з дріжджів, підігрітого молока, чайної ложки цукру і невеликої кількості борошна. Закваска повинна мати консистенцію сметани. Дайте заквасці піднятися.
    • Просійте борошно в миску кухонного комбайна, всипте сіль і цукор і перемішайте. Послідовно додайте дріжджі, яйця та решту молока. Вимішуйте тісто за допомогою кухонного комбайна протягом 5хвилин. Додайте м’яке вершкове масло і замісіть еластичне однорідне тісто. Накрийте тісто тканиною і залиште підніматися в теплому місці.
    • З тіста зробіть 10 булочок і викладіть їх у велику форму для запікання, застелену папером для випічки. Дайте піднятися протягом 30хвилин.
    • Намажте булочки жовтками, змішаними з водою, і посипте насінням кмину.
    • Поставте в духовку, розігріту до 190°C (із вимкненим вентилятором) на 12-15хвилин.
  4. Подавання

    • Поділіть булочки навпіл, половинки змастіть майонезом, покладіть шматочки індички, додайте гуакамоле та решту інгредієнтів.