Сандвіч із м’ясом індички з обсмаженими на грилі овочами та гуакамоле
Інгредієнти
Приготування індички
-
Грудка індички 900.0 г
-
Цибуля 150.0 г
-
Селера 80.0 г
-
Часник 2.0 зубки
-
Чебрець свіжий 2.0 гілочки
-
Вода 1.0 л
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 20.0 г
-
Олія 30.0 мл
Приготування гуакамоле
-
Авокадо м’який, очищений від шкірки 400.0 г
-
Сік лайма 50.0 мл
-
Червона цибуля, нарізана кубиками 40.0 г
-
Червоний перець чилі, нарізаний кубиками 10.0 г
-
Кінза нарізана 10.0 г
-
Часник очищений 10.0 г
-
Сіль
Приготування булочок
-
Борошно 750.0 г
-
Дріжджі свіжі 20.0 г
-
Молоко тепле 250.0 мл
-
Цукор 30.0 г
-
Сіль 30.0 г
-
Яйця 5.0 шт
-
Вершкове масло 100.0 г
-
Жовтки 2.0 шт
-
Вода тепла 20.0 мл
-
Кмин 20.0 г
Подавання
-
Цукіні, обсмажені на грилі 250.0 г
-
Римський салат 10.0 листків
-
Лайм нарізаний 2.0 шт
-
Червона цибуля маринована 100.0 г