меню
+

Приготування пастроми

Приготування сандвічу

  • Рукола 250.0 г
  • Трюфельна паста 100.0 г
  • Пшеничний і житній хліб 20.0 скибочок
  • Майонез 400.0 г
  • Консервований перець 500.0 г
  1. Приготування пастроми

    • Змішайте інгредієнти для розсолу. Покладіть очищене м’ясо в розсіл. Поставте його в холодильник на 10 днів.
    • Промийте м’ясо, обсушіть паперовим рушником і посипте приправою Делікат до М’яса, змішаною з копченим перцем.
    • Обпаліть м’ясо з усіх боків до золотисто-коричневого кольору, після чого смажте протягом 4-6годин за температури 93°C або протягом 12годин за температури 62°C.
    • Під час обсмажування всередину шматка можна помістити розжарене вугілля фруктових дерев, аби підкоптити м’ясо.
    • М’ясо остудіть і наріжте тонкими скибочками за допомогою скибкорізки.
  2. Приготування сандвічу

    Підсмажте хліб до хрусткого стану. Нанесіть трюфельну пасту і майонез.

    • Покладіть яловичину, обсмажений на грилі перець та листя руколи між двома скибочками хліба.