Сандвіч із пастромою з руколою та перцем, обсмаженим на грилі
Можна приготувати пастрому раніше і залишити її на деякий час: це чудово вплине на смак і структуру м’яса.
Інгредієнти
Приготування пастроми
-
Перець солодкий копчений 15.0 г
-
Насіння коріандру 20.0 г
-
Лавровий лист 5.0 шт
-
Духмяний перець горошком 8.0 шт
-
Часник (скибочки) 3.0 шт
-
Коричневий цукор 200.0 г
-
Сіль для маринування 50.0 г
-
Кам’яна сіль 250.0 г
-
Вода 2500.0 л
-
Тонка яловича пашина 2000.0 г
Приготування сандвічу
-
Рукола 250.0 г
-
Трюфельна паста 100.0 г
-
Пшеничний і житній хліб 20.0 скибочок
-
Майонез 400.0 г
-
Консервований перець 500.0 г