Сандвіч із пастромою з руколою та перцем, обсмаженим на грилі
Можна приготувати пастрому раніше і залишити її на деякий час: це чудово вплине на смак і структуру м’яса.

Інгредієнти
Приготування пастроми
-
Перець солодкий копчений 15.0 г
-
Насіння коріандру 20.0 г
-
Лавровий лист 5.0 шт
-
Духмяний перець горошком 8.0 шт
-
Часник (скибочки) 3.0 шт
-
Коричневий цукор 200.0 г
-
Сіль для маринування 50.0 г
-
Кам’яна сіль 250.0 г
-
Вода 2500.0 л
-
Тонка яловича пашина 2000.0 г
Приготування сандвічу
-
Рукола 250.0 г
-
Трюфельна паста 100.0 г
-
Пшеничний і житній хліб 20.0 скибочок
-
Майонез 400.0 г
-
Консервований перець 500.0 г
Приготування
-
Приготування пастроми
- Змішайте інгредієнти для розсолу. Покладіть очищене м’ясо в розсіл. Поставте його в холодильник на 10 днів.
- Промийте м’ясо, обсушіть паперовим рушником і посипте приправою Делікат до М’яса, змішаною з копченим перцем.
- Обпаліть м’ясо з усіх боків до золотисто-коричневого кольору, після чого смажте протягом 4-6годин за температури 93°C або протягом 12годин за температури 62°C.
- Під час обсмажування всередину шматка можна помістити розжарене вугілля фруктових дерев, аби підкоптити м’ясо.
- М’ясо остудіть і наріжте тонкими скибочками за допомогою скибкорізки.
-
Приготування сандвічу
Підсмажте хліб до хрусткого стану. Нанесіть трюфельну пасту і майонез.
- Покладіть яловичину, обсмажений на грилі перець та листя руколи між двома скибочками хліба.