Свиняча вирізка sous-vide з томатно-картопляним пюре
Італійська кухня з французьким акцентом. Якщо немає термостата sous-vide, ви можете зробити цю страву в конвекційній печі, зменшивши температуру на 2 градуси.
Інгредієнти
М'ясо
-
Свинна вирізка очищена 1300.0 г
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г 10.0 г
Приправа з трав
-
Подрібнена зелень петрушки 2.0 столові ложки
-
Подрібнений кріп 2.0 столові ложки
-
Подрібнена зелена цибуля 2.0 столові ложки
-
Подрібнена м'ята 3.0 столові ложки
-
Паніровка 35.0 г
Емульсія для вирізки
-
Вода 250.0 мл
-
Соус BBQ 20.0 г
-
Гірчиця Діжон 30.0 г
Пюре
-
Вода 900.0 мл
-
Сіль
-
Перець чорний, свіжозмелений
Подача
-
Цвітну капусту розділити на великі суцвіття 500.0 г
-
Карамелізована цибуля