Свиняча вирізка sous-vide з томатно-картопляним пюре
Італійська кухня з французьким акцентом. Якщо немає термостата sous-vide, ви можете зробити цю страву в конвекційній печі, зменшивши температуру на 2 градуси.

Інгредієнти
М'ясо
-
Свинна вирізка очищена 1300 г
Приправа з трав
-
Подрібнена зелень петрушки 2 столові ложки
-
Подрібнений кріп 2 столові ложки
-
Подрібнена зелена цибуля 2 столові ложки
-
Подрібнена м'ята 3 столові ложки
-
Паніровка 35 г
Емульсія для вирізки
-
Вода 250 мл
-
Соус BBQ 20 г
-
Гірчиця Діжон 30 г
Пюре
-
Вода 900 мл
-
Сіль
-
Перець чорний, свіжозмелений
Подача
-
Цвітну капусту розділити на великі суцвіття 500 г
-
Карамелізована цибуля
Приготування
-
М'ясо
- Свинну вирізку нарізати на порції, натерти Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави і Приправою Делікат до м’яса, щільно загорнути у харчову плівку, покласти в мішок та завакуумувати.
- Покласти в термостат sous-vide за температури 63⁰C на 60 хвилин.
-
Приправа з трав
- Інгредієнти приправи з трав перемолоти до дрібної консистенції.
-
Емульсія для вирізки
- Яловичу основу змішати з гарячою водою і варити до консистенції емульсії, додати соус барбекю і гірчицю, перемішати та готувати ще деякий час, процідити.
-
Пюре
- Соус Наполі всипати в окріп, варити на повільному вогні протягом 2 хвилин, час від часу помішуючи, остудити до температури приблизно 80 - 85⁰C.
- Потім додати Primerbа і, помішуючи, додати картопляне пюре, приправити за смаком.
-
Вирізка
- Вирізку вийміть з мішка та висушіть.
- Обсмажте з усіх сторін, змастіть випарованою Емульсією і паніруйте у трав'яній присипці.
-
Подача
- Подавайте на картопляно-томатному пюре, приготованій на грилі цвітній капусті та карамелізованій цибулі-шалот.