+

М'ясо

Приправа з трав

Емульсія для вирізки

Пюре

Подача

  • Цвітну капусту розділити на великі суцвіття 500 г
  • Карамелізована цибуля
  1. М'ясо

    • Свинну вирізку нарізати на порції, натерти Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави і Приправою Делікат до м’яса, щільно загорнути у харчову плівку, покласти в мішок та завакуумувати.
    • Покласти в термостат sous-vide за температури 63⁰C на 60 хвилин.
  2. Приправа з трав

    • Інгредієнти приправи з трав перемолоти до дрібної консистенції.
  3. Емульсія для вирізки

    • Яловичу основу змішати з гарячою водою і варити до консистенції емульсії, додати соус барбекю і гірчицю, перемішати та готувати ще деякий час, процідити.
  4. Пюре

    • Соус Наполі всипати в окріп, варити на повільному вогні протягом 2 хвилин, час від часу помішуючи, остудити до температури приблизно 80 - 85⁰C.
    • Потім додати Primerbа і, помішуючи, додати картопляне пюре, приправити за смаком.
  5. Вирізка

    • Вирізку вийміть з мішка та висушіть.
    • Обсмажте з усіх сторін, змастіть випарованою Емульсією і паніруйте у трав'яній присипці.
  6. Подача

    • Подавайте на картопляно-томатному пюре, приготованій на грилі цвітній капусті та карамелізованій цибулі-шалот.