+

Маринад

  • Грудинка свиняча 1000 г
  • Сіль
  • Перець чорний горошком 5 гр
  • Лавровий лист 3 гр
  • Вода 1000 гр

М'ясо

  • Китайське вино 60 мл
  • Приправа п’ять перців 6 г
  • Приправа карі суха 3 г
  • Knorr Cоус пікантний чилі з томатами Pang Gang 1 л 500 мл
  1. Маринад

    • З’єднайтевсі інгредієнти маринадуразом.
  2. М'ясо

    • У приготованому маринаді витримайте свинячу грудинку 8 годин.
    • Нагрійте духовку до 180°C та запікайте грудинку до готовності 2-2.5 години.
    • Полийте м'ясо підливкою з маринаду та знову запечіть 30-40 хв. для надання апетитного вигляду та гладкої і хрусткої шкоринки.
    • Розріжте готову свинячу грудинку на порційні шматочки та подавайте з рисом.