Свиняча грудинка в східному стилі «BBQ»
Найкращий ефект приготування «BBQ» ви можете отримати у керамічному грилі – відомому як kamado або Big Green Egg. Керамічна, ізольована кришка ідеально акумулює тепло та гарантує рівномірний розподіл температури по всій поверхні.

Інгредієнти
Маринад
-
Грудинка свиняча 1000 г
-
Сіль
-
Перець чорний горошком 5 гр
-
Лавровий лист 3 гр
-
Вода 1000 гр
М'ясо
-
Китайське вино 60 мл
-
Приправа п’ять перців 6 г
-
Приправа карі суха 3 г
-
Knorr Cоус пікантний чилі з томатами Pang Gang 1 л 500 мл
Приготування
-
Маринад
- З’єднайтевсі інгредієнти маринадуразом.
-
М'ясо
- У приготованому маринаді витримайте свинячу грудинку 8 годин.
- Нагрійте духовку до 180°C та запікайте грудинку до готовності 2-2.5 години.
- Полийте м'ясо підливкою з маринаду та знову запечіть 30-40 хв. для надання апетитного вигляду та гладкої і хрусткої шкоринки.
- Розріжте готову свинячу грудинку на порційні шматочки та подавайте з рисом.