меню
+

М'ясо

  • Сіль - 8% ваги м'яса
  • Вода, щоб прикривала м'ясо
  • Цукор 30.0 г
  • Рулька свиняча 10.0 шт
  • Тмин 3.0 г
  • Ялівець 2.0 г
  • Мелений червоний перець 5.0 г
  • Чорний мелений перець
  • Олія 100.0 мл
  • Цибуля, кубики 200.0 г
  • Морква, кубики 300.0 г
  • Селера, кубики 300.0 г
  • Часник 53.0 г
  • Часник, духмяний перець, лавровий лист
  • Knorr Соус Демі Глас 1,4 кг 250.0 г
  • Пиво темне 1.5 л

Пюре з картоплі та хрону

  • Масло 70.0 г
  • Цибуля, кубики 90.0 г
  • Хрін 100.0 г
  • Вершки (15%) 200.0 мл
  • Вода 800.0 мл
  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 230.0 г

Подача

  • Масло 70.0 г
  1. М'ясо

    • Приготуйте соляний розчин, зануріть в нього м'ясо та поставте у холодильник на 24 години.
    • Тмин, ялівець, червоний та чорний перець залийте олією, перемішайте до однорідності.
    • Потім просушене м'ясо натріть підготованим маринадом та покладіть до герметичних пакетів або пакетів зі струнним замком.
    • Підсмажте на пательні цибулю, моркву, селеру та нарізаний на скибочки часник, остудіть та додайте до рульок.
    • У пакети покладіть також духмяний перець, лавровий лист та соус Демі Глас . Залийте пивом.
    • Готувати в Су-від при температурі 110˚C протягом 15 годин.
  2. Пюре з картоплі та хрону

    • Злегка підсмажте на маслі цибулю, додайте тертий хрін та долийте вершки , готуйте на слабому вогні 2 хвилини.
    • Додайте воду, прогрійте до температури 85˚C та перемішайте з пюре.
  3. Подача

    • Рульку у пакеті підігрійте у гарячій воді.
    • Відлийте підливу з м'яса та покладіть його у духовку, прогріту до 180˚C.
    • Процідить підливу, проваріть до відповідної консистенції, в кінці додайте масло.
    • Подавайте з улюбленими овочами.