Свиняча рулька «су-від» по-баварськи на картопляному пюре з хроном.
Ця оригінальна рецептура стане родзинкою вашого весняно-літнього меню. А пюре з картоплі та хрону приємно здивує вибагливих гостей.
Інгредієнти
М'ясо
-
Сіль - 8% ваги м'яса
-
Вода, щоб прикривала м'ясо
-
Цукор 30.0 г
-
Рулька свиняча 10.0 шт
-
Тмин 3.0 г
-
Ялівець 2.0 г
-
Мелений червоний перець 5.0 г
-
Чорний мелений перець
-
Олія 100.0 мл
-
Цибуля, кубики 200.0 г
-
Морква, кубики 300.0 г
-
Селера, кубики 300.0 г
-
Часник 53.0 г
-
Часник, духмяний перець, лавровий лист
-
Knorr Соус Демі Глас 1,4 кг 250.0 г
-
Пиво темне 1.5 л
Пюре з картоплі та хрону
-
Масло 70.0 г
-
Цибуля, кубики 90.0 г
-
Хрін 100.0 г
-
Вершки (15%) 200.0 мл
-
Вода 800.0 мл
-
Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 230.0 г
Подача
-
Масло 70.0 г