+

Свинячі щоки

Маринована цвітна капуста

  • Білий винний оцет 125 мл
  • Вода 500 мл
  • Цукор 80 г
  • Морська сіль 30 г
  • Духмяний перець горошком 5 шт
  • Лавровий лист 1 шт
  • Французьке тісто 600 г
  • Яйця (для змащення тіста 1 шт

Пюре з цвітної капусти

  • Цвітна капуста 1 кг
  • Молоко 600 мл
  • Паличка ванілі
  • Сіль

Брюссельська капуста з беконом

  1. Свинячі щоки

    • Щоковину очистіть, приправте приправою Delikat для м'яса, а потім підсмажте до золотистого кольору.
    • На тій же сковорідці підсмажте овочі.
    • Щічки та овочі перекладіть до глибокої посудини, залийте водою, додайте насичений овочевий бульйон та тушкуйте під кришкою до м'якості.
  2. Маринована цвітна капуста

    • Перемішайте всі інгредієнти для маринування цвітної капусти і доведіть до кипіння.
    • Виберіть 0,400 кг найкрасивіших голівок цвітної капусти та зваріть до неповної готовності.
    • Цвітну капусту помістіть у гарячий маринад та все це ще раз доведіть до кипіння, залиште для охолодження.
  3. Пюре з цвітної капусти

    • Цвітну капусту, що залишилась, зваріть в молоці з невеликою кількістю солі, процідіть, додайте ваніль та змішайте у міксері.
  4. Брюссельська капуста з беконом

    • Брюссельську капусту перемішайте з приправоюДелікатовочева універсальнаKnorrта зваріть на конвекційній печі, перекладіть на сковорідку та додатково підсмажте на маслі.
  5. Пиріжки

    • З французького тіста виріжте кола та злегка розкачайте. Приготовану щоковину та овочі помістіть у тісто, змастіть збитим яйцем, згорніть та запечіть.
    • Якщо щічки не помістяться повністю до пиріжків, можна їх викласти на тарілку.
    • Підливку зі щічок випаруйте та загустіть холодним маслом.
  6. Подача

    • На тарілкувикладіть композицію з пиріжка, пюре з цвітної капусти, підсмаженої маринованої цвітної капусти, а також брюссельської капусти. Страву обережно полийте підливкою.