Свинячі щічки у французькому тісті
Фаршируючи пиріжки м'ясом, не забудьте додати до фаршу трішки охолодженого соусу із консистенцією холодця – це гарантуватиме виняткову соковитість страви.

Інгредієнти
Свинячі щоки
-
Свиняча щоковина 1000 г
-
Олія для смаження
-
Корінь селери 80 г
-
Корінь петрушки 70 г
-
Морква 120 г
-
Цибуля 80 г
-
Вода 1 г
Маринована цвітна капуста
-
Білий винний оцет 125 мл
-
Вода 500 мл
-
Цукор 80 г
-
Морська сіль 30 г
-
Духмяний перець горошком 5 шт
-
Лавровий лист 1 шт
-
Французьке тісто 600 г
-
Яйця (для змащення тіста 1 шт
Пюре з цвітної капусти
-
Цвітна капуста 1 кг
-
Молоко 600 мл
-
Паличка ванілі
-
Сіль
Брюссельська капуста з беконом
-
Брюссельська капуста 500 г
-
Масло 50 г
Приготування
-
Свинячі щоки
- Щоковину очистіть, приправте приправою Delikat для м'яса, а потім підсмажте до золотистого кольору.
- На тій же сковорідці підсмажте овочі.
- Щічки та овочі перекладіть до глибокої посудини, залийте водою, додайте насичений овочевий бульйон та тушкуйте під кришкою до м'якості.
-
Маринована цвітна капуста
- Перемішайте всі інгредієнти для маринування цвітної капусти і доведіть до кипіння.
- Виберіть 0,400 кг найкрасивіших голівок цвітної капусти та зваріть до неповної готовності.
- Цвітну капусту помістіть у гарячий маринад та все це ще раз доведіть до кипіння, залиште для охолодження.
-
Пюре з цвітної капусти
- Цвітну капусту, що залишилась, зваріть в молоці з невеликою кількістю солі, процідіть, додайте ваніль та змішайте у міксері.
-
Брюссельська капуста з беконом
- Брюссельську капусту перемішайте з приправоюДелікатовочева універсальнаKnorrта зваріть на конвекційній печі, перекладіть на сковорідку та додатково підсмажте на маслі.
-
Пиріжки
- З французького тіста виріжте кола та злегка розкачайте. Приготовану щоковину та овочі помістіть у тісто, змастіть збитим яйцем, згорніть та запечіть.
- Якщо щічки не помістяться повністю до пиріжків, можна їх викласти на тарілку.
- Підливку зі щічок випаруйте та загустіть холодним маслом.
-
Подача
- На тарілкувикладіть композицію з пиріжка, пюре з цвітної капусти, підсмаженої маринованої цвітної капусти, а також брюссельської капусти. Страву обережно полийте підливкою.