Свинячі щічки у французькому тісті
Фаршируючи пиріжки м'ясом, не забудьте додати до фаршу трішки охолодженого соусу із консистенцією холодця – це гарантуватиме виняткову соковитість страви.
Інгредієнти
Свинячі щоки
-
Свиняча щоковина 1000.0 г
-
Олія для смаження
-
Корінь селери 80.0 г
-
Корінь петрушки 70.0 г
-
Морква 120.0 г
-
Цибуля 80.0 г
-
Вода 1.0 г
Маринована цвітна капуста
-
Білий винний оцет 125.0 мл
-
Вода 500.0 мл
-
Цукор 80.0 г
-
Морська сіль 30.0 г
-
Духмяний перець горошком 5.0 шт
-
Лавровий лист 1.0 шт
-
Французьке тісто 600.0 г
-
Яйця (для змащення тіста 1.0 шт
Пюре з цвітної капусти
-
Цвітна капуста 1.0 кг
-
Молоко 600.0 мл
-
Паличка ванілі
-
Сіль
Брюссельська капуста з беконом
-
Брюссельська капуста 500.0 г
-
Масло 50.0 г