Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою
Теплий салат ідеально підходить для зимового сезону. Його перевага не лише в тому, що він зігріває, а й у тому, що складові для нього знайти легко. Трохи підрум’янені шкірки овочів нададуть салату особливий аромат і глибокий смак.
![Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою – Рецепти Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/сезонний-салат-із-запеченими-овочами-з-легкою-заправкою/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування запечених овочів
-
Пастернак 5.0 шт
-
Топінамбур 5.0 шт
-
Морква 3.0 шт
-
Червона цибуля 5.0 шт
-
Морська сіль
-
Олія 100.0 мл
-
Мускатний гарбуз 1.0 шт
-
Гаряча вода 500.0 мл
Приготування соусу
-
Оливкова олія 250.0 мл
-
Лимонний сік свіжий 50.0 мл