Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою
Теплий салат ідеально підходить для зимового сезону. Його перевага не лише в тому, що він зігріває, а й у тому, що складові для нього знайти легко. Трохи підрум’янені шкірки овочів нададуть салату особливий аромат і глибокий смак.
Інгредієнти
Приготування запечених овочів
-
Пастернак 5.0 шт
-
Топінамбур 5.0 шт
-
Морква 3.0 шт
-
Червона цибуля 5.0 шт
-
Морська сіль
-
Олія 100.0 мл
-
Мускатний гарбуз 1.0 шт
-
Гаряча вода 500.0 мл
Приготування соусу
-
Оливкова олія 250.0 мл
-
Лимонний сік свіжий 50.0 мл