+

Приготування запечених овочів

  • Пастернак 5 шт
  • Топінамбур 5 шт
  • Морква 3 шт
  • Червона цибуля 5 шт
  • Мускатний гарбуз 1 шт
  • Морська сіль
  • Олія 100 мл

Приготування соусу

  • Оливкова олія 250 мл
  • Лимонний сік свіжий 50 мл
  1. Приготування запечених овочів

    • Ретельно помийте овочі, але не очищайте від шкірки. Наріжте овочі на довільні шматочки і замаринуйте у заправці Vegetable Bouillon.
    • Залиште в прохолодному місці принаймні на 1годину.
    • Покладіть мариновані овочі на застелену папером для випічки деку для запікання. Побризкайте їх олією і посипте морською сіллю.
    • Поставте в духовку, нагріту до температури 175°C, і запікайте до готовності.
  2. Приготування соусу

    • Змішайте оливкову олію з лимонним соком.
  3. Подавання

    • Гарячі овочі викладіть у глибоку тарілку, побризкайте підготовленим соусом і поставте на тарілку.
    • Подавайте салат, приправивши його улюбленими травами.