Смажений морський чорт у соусі з білого вина.

Інгредієнти
Морський чорт
-
Морський чорт 1600 г
-
Пряжене масло
Овочі
-
Боби
-
Бульби китайського артишоку
-
Броколі
-
Зелена цибуля
-
Зелений горошок
Соус
-
Цибуля-шалот 50 г
-
Масло вершкове
-
Сухе біле вино 150 мл
-
Пастеризовані жовтки 90 г
-
Вершки 15% 100 мл
-
Вершки кулінарні (31%) 200 мл
-
Молоко
-
Вода 300 г
Подача
-
Листя салату
-
Смажене насіння гірчиці
-
Крес-салат
Приготування
-
Морський чорт
- Почистіть та поріжте рибу.
- Приправте та підсмажте на пряженому маслі.
-
Овочі
- Почистіть та поріжте овочі як на малюнку.
- Бланшуйте та додайте до овочів трішки масла.
-
Соус
- Підсмажте цибулю-шалот на маслі, залийте білим вином.
- Випаріть вино до 1/3 та додайте вже готовий соус Бешамель Knorr (рецепт на упаковці).
- Варіть до консистенції соусу.
- Остудіть.
- Перемішайте жовтки з холодною основою соусу.
- Збийте вершки 31% та перемішайте з соусом.
-
Подача
- Вилийте соус на середину тарілки, злегка підрум’яньте пальником.
- Додайте овочі та рибу.
- Прикрасьте листками молодого салату та крес-салатом.