Сочевиця тушкована з овочами
Вегетаріанський обід.

Інгредієнти
Приготування сочевиці
-
Зелена сочевиця 700 г
-
Вода 1400 мл
-
Лавровий лист 2 шт
-
Солодкий соєвий соус 40 мл
Приготування овочів
-
Червона цибуля, нарізана кубиками 100 г
-
Часник нарізаний 10 г
-
Гриби (чверті) 500 г
-
Перець свіжий (нарізаний кубиками) 300 г
-
Кмин
-
Заморожені овочі (цвітна капуста, броколі, морква) 500 г
-
Борошно 50 г
-
Сіль
-
Чорний перець
-
Сметана 300 г
-
Цибуля шніт 20 г
-
Булочки з пшеничного борошна з висівками 10 шт
-
Олія для смаження
Приготування
-
Приготування сочевиці
- Промийте сочевицю і залийте половиною води. Дайте їй настоятися кілька годин.
- Тушкуйте сочевицю з додаванням універсальної приправи Delikat Universal Seasoning, лаврового листа і соєвого соусу до готовності.
-
Приготування овочів
- Постійно помішуючи, обсмажте в олії для смаження цибулю і часник разом з грибами, і додайте їх до сочевиці.
- Залийте рештою води, додайте перець і приправте за смаком кмином.
- Відваріть до готовності.
- Додайте розморожені овочі і залиште тушкуватися. Загустіть страву сумішшю невеликої кількості води і борошна. Ще раз доведіть страву до кипіння і приправте за смаком.
- Подавайте страву зі сметаною, цибулею шніт і булочкою.