Спаржевий крем-суп

Інгредієнти
Суп
-
Цибуля, кубики 80.0 г
-
Цибуля порей, білі стеблі порізані кубиками 50.0 г
-
Петрушка, корінь 100.0 г
-
Селера 50.0 г
-
Вода 2.0 л
-
Knorr Крем-суп Спаржевий суха суміш 1,05 кг 120.0 г
-
Картопля (кубики) 100.0 г
-
Масло 60.0 г
-
Сіль за смаком
-
Цукор за смаком
-
Жовток 2.0 шт
-
Вершки (33%) 150.0 мл
Подача
-
Оливкова олія
-
Зелена петрушка
-
Грінки
-
Верхівки білої спаржі, обсмажені на грилі 10.0 шт
Приготування
-
Суп
Нарубіть петрушку і селеру.
Обсмажте цибулю, цибулю-порей і терті овочі.
Додайте 500 мл води і картоплю. Готуйте на повільному вогні під кришкою.
Потім все перебийте в термоміксі.
Всипте сухийспаржевий крем-суп у холодну воду, та, помішуючи, доведіть до кипіння. Готуйте на повільному вогні приблизно 3 хвилини, а потім зніміть з вогню.
Далі додайте овочі і перемішайте.
Жовтки змішайте з вершками до утворення крему і додайте до страви. Додайте кубики вершкового масла, перемішайте і приправте за смаком.
-
Подача
Приготуйте олію з петрушкою: наріжте петрушку і змішайте її з олією, нагрійте, процідіть через марлю.
Подавайте суп з верхівками засмаженої на грилі спаржі, олією з петрушкою і грінками.