+

Суп

Подача

  • Оливкова олія
  • Зелена петрушка
  • Грінки
  • Верхівки білої спаржі, обсмажені на грилі 10 шт
  1. Суп

    Нарубіть петрушку і селеру.

    Обсмажте цибулю, цибулю-порей і терті овочі.

    Додайте 500 мл води і картоплю. Готуйте на повільному вогні під кришкою.

    Потім все перебийте в термоміксі.

    Всипте сухийспаржевий крем-суп у холодну воду, та, помішуючи, доведіть до кипіння. Готуйте на повільному вогні приблизно 3 хвилини, а потім зніміть з вогню.

    Далі додайте овочі і перемішайте.

    Жовтки змішайте з вершками до утворення крему і додайте до страви. Додайте кубики вершкового масла, перемішайте і приправте за смаком.

  2. Подача

    Приготуйте олію з петрушкою: наріжте петрушку і змішайте її з олією, нагрійте, процідіть через марлю.

    Подавайте суп з верхівками засмаженої на грилі спаржі, олією з петрушкою і грінками.