+

Риба

Паніровка

Хрусткі овочі

  • Білокачанна капуста 1.4 кг
  • Морква 300 г
  • Сіль
  • Зелений горошок 600 г
  • Цукор
  • Свіжий кріп 1 пучок

Подача

  • Паростки соняшника
  • Лимон 1 шт
  1. Риба

    Почистіть рибу, розділіть на порції, приправте Knorr Delikat і залиште на 20хвилин.
  2. Паніровка

    Приготуйте ніжну рідку паніровкуіз з яєць, 60 г борошна і соди.

    Змішайте пюре із залишками муки і зробіть суху паніровку.

    Обваляйте рибу в сухій паніровці, обваляйте рідкій, а потім знову в сухій паніровці.

    Смажте у великій кількості олії за температури 160°C.

  3. Хрусткі овочі

    На вершковому маслі засмажте капусту, нарізану великими кубиками. Додайте моркву, нарізану скибочками, приправте сіллю і цукром. Наприкінці додайте горошок і кріп.
  4. Подача

    Судак у картопляній паніровці подавайте на хрустких овочах, прикрасивши лимоном і паростками соняшника.